; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kıvanç Tatlıtug

Actorul turc Kıvanç Tatlıtug este acuzat de evaziune fiscală

08 October 2019

Protagonistul serialelor „Iubire şi răzbunare' şi „Ezel' trece printr-o perioada mai tumultoasă.  În primul rând, el este implicat într-un proces în care este acuzat de evaziune fiscală. Conform gazeteduvar.com.tr., Kıvanç (care pe 28 octombrie împlineşte 36 de ani) nu şi-ar fi plătit dările către stat în perioada 2012-2013, iar din cauza acestui lucru riscă între 6-10 ani de închisoare.

Kıvanç este încrezător în avocaţii săi, pledând nevinovat şi dând vina pe contabilul care l-ar fi fraudat şi care ar fi fugit. Mai mult, actorul ar fi plătit deja şi o amendă considerabilă din cauza acestui lucru. 

Nici în familie apele nu sunt mai liniştite pentru carismaticul actor. El i-ar fi reproşat de curând fratelui său, Cem, că s-a certat cu paznicul unei parcări. Kıvanç i-ar fi cerut lui Cem să se poate mai frumos în public, având în vedere că el este celebru şi că publicaţiile tabloide de-abia aşteaptă să scrie despre scandalurile în care sunt implicaţi membrii familiei sale. 

Cât priveşte cariera, Kıvanç va juca în perioada următoare într-o piesă de teatru scrisă de Yilmaz Erdoğan. Alături de acest regizor Kıvanç a lucrat la comedia „Money Trap', care a avut premiera în Turcia la începutul anului. 

Pe Kıvanç îl puteţi vedea în prezent în serialul „În dragoste şi în război', difuzat de postul Timeless Drama Channel (TDC, din reţeaua UPC). Ultimul proiect tv al lui Kıvanç, „Çarpışma' („Coliziunea'), s-a terminat în Turcia în luna mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare