; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actor Tom Cruise poses for pictures after unveiling a 75 foot tall sarcophagus to promote the film "The Mummy" at the Hollywood and Highland gateway in Hollywood

Actorul Tom Cruise a confirmat că va juca în continuarea de la „Top Gun 2”

26 May 2017

Aflat în Australia pentru premiera peliculei „Mumia' (al cărei reboot va avea premiera la noi pe 9 iunie), actorul de 54 de ani a confirmat, în premieră, că va juca în continuarea la „Top Gun', filmul care acum 31 de ani de ani l-a transformat într-un superstar.

„Este adevărat. Se întâmplă. Probabil anul viitor, voi începe filmările', a spus Cruise la o televiziune australiană.

Zvonurile despre o continuare a filmului regizat de Tony Scott au apărut în 2015, însă până acum nimic nu a fost confirmat. Deocamdată, nu se știe dacă Val Kilmer, bolnav de cancer în gât, va face parte din proiect, și nici cine va fi regizor (Scott a murit în 2012).

Filmul din 1986, despre un pilot de vânătoare (Maverick) care se îndrăgostește de unul dintre instructorii săi (Charlie, interpretată de Kelly McGillis), a fost unul dintre loviturile la office ale anilor 80, adunând peste 350 de milioane de dolari (la un buget de 15 milioane).

Pe lângă secvențele de acțiune, cu luptele dintre avioanele de vânătoare, care au atras publicul masculin, filmul a adus în sală și numeroase femei, atrase de povestea de dragoste. Filmul a câștigat un Oscar pentru cel mai bun cântec original („Take My Breath Away' – Berlin).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare