; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simon rex markle

Actorul Simon Rex, ofertat cu 70.000 de dolari pentru a minți că a avut o relație cu Meghan Markle

24 March 2020

Actorul și rapperul american Simon Rex susține că un taboid britanic i-a oferit o sumă considerabilă de bani pentru a minți că ar fi avut o relație cu Meghan Markle, soția Prințului Harry.

În cadrul unui interviu acordat podcastului Hollywood Raw, Simon Rex a mărturisit că un taboid britanic a vrut să îi ofere nu mai puțin de 70.000 de dolari numai pentru a declara că a avut o relație cu fosta actriță, actualemente ducesă, Meghan Markle, alături de care a lucrat în urmă cu 15 ani, în show-ul de televiziune „Cuts'.

Rex a povestit că nu s-a pus niciodată problema unei legături amoroase între ei. A spus doar că, la un moment dat, pe când lucrau împreună, au luat prânzul împreună în calitate de colegi.

„Nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar nu ne-am sărutat! Am ieşit o singură dată, dar nu la modul unei întâlniri. A fost doar o persoană pe care am cunoscut-o pentru că am făcut un show TV împreună, iar apoi am luat prânzul. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Să fie foarte clar!

Ceea ce este amuzant este faptul că, după ce acel moment a devenit public, o serie de tabloide britanice s-au oferit să mă plătească ca să mint că ne-am cuplat. Am refuzat o grămadă de bani pentru că nu mi s-a părut normal să mint şi să distrug viaţa unei femei şi a întregii familii regale britanice. Nu am vrut să fiu recunoscut în Londra pentru că am minţit. Şi-au dorit să spun că noi am avut o relaţie sexuală şi un tabloid era dispus să îmi ofere 70.000 de dolari pentru asta. Le-am spus adevărul şi în schimb m-am ales cu mult mai puţini bani, a spus Simon Rex.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare