; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Seba

Actorul Sebastian Stan vine la București, la American Independent Film Festival

20 April 2018

Actorul de origine română Sebastian Stan este invitatul de onoare al celei de-a doua ediţii a American Independent Film Festival, care va avea loc la București între 27 aprilie și 3 mai. Sebastian va prezenta în România filmul „I, Tonya', în regia Craig Gillespie, peliculă biografică cu un premiu şi alte două dominalizări la Oscar, un Glob de Aur și un premiu şi alte patru nominalizări la Premiile BAFTA.

Alături de Sebastian Stan, la ediția din acest an a American Independent Film Festival vor mai fi prezente și alte personalități ale cinematografiei americane, iar festivalul va continua să aducă la București o selecție a celor mai apreciate filme independente americane recente.

Prima ediție a AIFF a avut loc în septembrie 2017 și i-a avut ca invitați speciali pe actorii Ethan Hawke, Joaquin Phoenix și John C. Reilly. Regizorul Barry Jenkins, câștigătorul Oscarului pentru cel mai bun film în 2017, a deschis festivalul printr-un Q&A în direct prin Skype, la finalul proiecției filmului „Moonlight'.

Festivalul își propune să prezinte o selecție a aunor filme apreciate de critici și prezentate în circuitul marilor festivaluri nord-americane precum Sundance, New York, Tribeca, Telluride sau Toronto. A doua ediție a American Independent Film Festival are loc în perioada 27 aprilie – 3 mai 2018, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București. Programul proiecțiilor poate fi văzut pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/AmericanIFF/, cât şi pe http://filmedefestival.ro/american-independent-ff/program/.

Îl vedem şi în „Răzbunătorii: Războiul Infinitului', tot din 27 aprilie

Filmul „I, Tonya', în care Sebastian îi dă replica frumoasei Margot Robbie, va deschide American Independet Film Fetival, pe 27 aprilie, gala şi vizionarea specială de la Cinema Pro fiind urmate de un dialog cu actorul.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanţa. S-a mutat la Viena împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la 10 ani a jucat primul rol în film, în „71 fragments of a Chronology of Chance' regizat de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai târziu, familia a plecat peste Ocean şi s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.

De-a lungul carierei sale, el a jucat în pelicule de succes precum „Căpitanul America: Primul Răzbunător' (2011), „Căpitanul America: Războinicul iernii' (2014) şi „Logan Lucky: Cursa norocului (2017)'.

Tot din 27 aprilie, va intra în cinematografele de la noi, cea mai recentă producţie a sa, filmul cu supereroi „Răzbunătorii: Războiul Infinitului', din distribuţia căruia mai fac parte Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt şi Tom Hiddleston.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare