; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

World premiere of Apple TV+

Actorul Rupert Grint, Ron Weasley din seria „ Harry Potter”, a devenit tatăl unei fetiţe

08 May 2020

Cunoscut de toată lumea drept Ron Weasley din „Harry Potter', actorul Rupert Grint a devenit tatăl unei fetițe. El și iubita lui, actrița Georgia Groome au încercat să țină sarcina cât mai discretă, însă au fost dați de gol de paparazzi la jumătatea lunii aprilie. 

 

Vestea venirii pe lume a bebelușului a fost oferită publicității de reprezentanții celor doi în cadrul unui scurt comunicat de presă:

„Rupert Grint și Georgia Groome sunt încântați să confirme nașterea fetiței lor', urmând ca în curând să dezvăluie și numele micuței'. 

În scurtul anunț reprezentanții solicită și “respectarea vieţii private în acest moment atât de special”.

Cei doi rămân în continuare la fel de discreți ca atunci când a fost confirmată sacrina Georgiei tot de un reprezentant:

„Rupert Grint și Georgia Groome sunt încântați să vă anunțe că așteaptă un copil și vă roagă confidențialitate în acest moment'.

Grint, de 31 de ani, și actrița Groome, 28 de ani, cea mai cunoscută pentru rolurile din  „London to Brighton,’ și „Angus, Thongs and Perfect Snogging’, sunt împreună din 2011.

Sarcina actriței a fost dezvăluită joi, când cuplul a fost surprins de paparazzi în timp ce se duceau la cumpărături pentru a se aproviziona. Grint, a devenit cunoscut la vârsta de 11 ani când a fost distribuit în rolul lui Ron Weasley din seria „Harry Potter’. De atunci, el a apărut în mai multe filme și emisiuni TV, inclusiv în sitcomul „Sick Note’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare