; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florianmunteanu

Românul Florian Munteanu va juca într-un nou film alături de Cate Blanchett și Kevin Hart

11 March 2021

Actorul român Florian Munteanu, care l-a interpretat pe pugilistul Viktor Drago în filmul „Creed 2' (2018), alături de Sylvester Stallone, Michael B. Jordan și Dolph Lundgren, va juca în filmul „Borderlands', alături de Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis și Jack Black, informează hollywoodreporter.com. 

 

Filmul „Borderlands', inspirat de jocul video de mare succes cu același nume, va fi regizat de Eli Roth după scenariul lui Craig Mazin, iar producția sa va începe la jumătatea lunii aprilie în Ungaria. Acțiunea filmului produs de studiourile Lionsgate este plasată într-un viitor îndepărtat, când patru vânători de comori călătoresc spre îndepărtata planetă Pandora pentru a descoperi un faimos loc unde se zvonește că extratereștrii au depozitat o tehnologie avansată.

 

Jamie Lee Curtis o va interpreta pe Tannis, un arheolog de pe Pandora care deține harta ascunzătorii acestor comori, dar al cărei trecut complicat, împărtășit cu misterioasa Lilith, jucată de Cate Blanchett, îi interzice dezvăluirea acestui loc. Jack Black va juca rolul lui Claptrap, un robot entuziast. 

 

Actorul român Florian Munteanu, care are 1,95 m și 106 kg, va juca rolul lui Krieg, puternicul protector al lui Tiny Tina, un expert în explozibili în vârstă de numai 13 ani. Aceasta va fi interpretată de talentata Ariana Greenblatt, care are vârsta eroinei sale și este cunoscută deja din „Mame bune și nebune 2', „Unicul și inegalabilul Ivan' și „Love and Monsters'. 

 

„Florian îi oferă umanitate autentică și numeroase fațete unui personaj care la suprafață pare cu totul nebun și de o brutalitate sălbatică. Krieg a fost, de departe, cel mai dificil rol, iar Florian l-a adus la viață într-un mod pe care nu-l credeam posibil. Va fi un Krieg genial și se va potrivi perfect cu toată această distribuție incredibilă', a declarat, entuziasmat, regizorul Eli Roth. 

 

Românul Florian Munteanu, care, deși născut și crescut în Germania, unde locuiește și acum, se consideră român, l-a interpretat în „Creed 2' (2018) pe Viktor Drago, fiul campionului rus Ivan Drago, rivalul de o viață al legendarilor Rocky Balboa și Apollo Creed, care l-a ucis cu ani în urmă pe Creed. În filmul „Creed 2', talentatul boxer Adonis Johnson (Michael B. Jordan), fiul lui Creed, antrenat de veteranul Rocky Balboa (Sylvester Stallone), ducea o viață netulburată în Philadelphia, alături de nevasta lui, Bianca (Tessa Thompson). Până la sosirea lui Ivan Drago (Dolph Lundgren) și a fiului său, Viktor (Florian Munteanu), la Philadelphia, o imensă provocare pentru tânărul Adonis, care acceptă înfruntarea în ring. 

 

Succesul filmului „Creed 2' l-a făcut pe Florian Munteanu să fie remarcat de producătorii de la Marvel, care l-au distribuit apoi în rolul supereroului Razor Fist din apropiatul film „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings', care urmează să fie lansat pe 9 iulie 2021. Actorul român va juca aici împreună cu Awkwafina, Michelle Yeoh, Simu Liu, Tony Leung Chiu-Wai, Fala Chen și Ronny Chieng. 

 

Tot Hollywood Reporter scrie că Florian Munteanu va juca și în thrillerul „Violence of Action', o coproducție româno-americană filmată în noiembrie 2019 la București, care va avea premiera pe 23 septembrie 2021. Din distribuția sa fac parte Chris Pine, Gillian Jacobs, Ben Foster, Eddie Marsan, Nina Hoss, George Piștereanu, Andrei Barbu și Cosmin Pădureanu. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare