; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorul Pierce Brosnan își expune picturile la New York. Cu ce sumă colosală a vândut un tablou (1)

Actorul Pierce Brosnan își expune picturile la Los Angeles. Cu ce sumă colosală a vândut un tablou

20 July 2021

Cine-ar fi crezut! James Bond nu se pricepe doar la spionaj, mașini și femei, ci și la artă! Actorul Pierce Brosnan (68 de ani), cel care a dat viață spionului 007 în patru filme Bond, a dezvăluit că va avea la finalul anului prima expoziție cu propriile tablouri în Los Angeles.

„Mă gândesc uneori dacă să arăt lumii la ce am lucrat încet, încă dintr-o noapte întunecată din 1987, când am început să pictez pentru prima dată. Deci, la sfârșitul anului, voi avea prima mea expoziție de artă în Los Angeles… dacă nu acum, atunci când?', a spus actorul urmăritorilor lui de pe Instagram, postând și zece dintre operele sale.

 Vezi galeria foto >

Pierce Brosnan a început să picteze în 1987, când regretata sa soție, Cassandra Harris, a fost diagnosticată cu cancer ovarian, ea decedând la finalul lui 1991. Fiica ei, Charlotte, a murit de aceeași boală în 2013, la vârsta de 41 de ani.

Anul trecut, actorul irlandez a vorbit despre pasiunea sa pentru artă într-un interviu și a dezvăluit că plănuiește o expoziție în Santa Monica, California.

El a dezvăluit că soția sa, Keely, în vârstă de 56 de ani, a fost prezentă acum câțiva ani la Festivalul de la Cannes cu un documentar, iar când organizatorii au descoperit că Pierce era pictor, i-au cerut să scoată la licitație o lucrare de artă pentru o organizație caritabilă care susține cercetarea SIDA.

„Am făcut o pictură a lui Bob Dylan, care este un mare erou al meu. S-a vândut cu 1,4 milioane de dolari, iar eu și Keely am dansat doar noaptea. Dacă ar putea fi așa tot timpul, cu siguranță aș renunța la actorie', spunea el anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare