Homepage  / Vedete străine

Mark Wahlberg, apariție rară alături de familia sa la premiera filmului „The Union”. Cum s-au fotografiat pe covorul roșu

Mark Wahlberg, apariție rară alături de familia sa la premiera filmului „The Union". Cum s-au fotografiat pe covorul roșu
10

de Cristina Țapu,

Actorul Mark Wahlberg, în vârstă de 53 de ani, este foarte discret atunci când vine vorba despre viața sa personală și rare sunt ocaziile în care apare alături de familia sa pe covorul roșu. Recent, starul de la Hollywood a făcut o excepție, spre bucuria fanilor.

Mark Wahlberg, apariție rară alături de familia sa la premiera unui film

Actorul din „Daddy’s Home” a fost însoțit de soția sa Rhea Durham și de trei dintre cei patru copii ai lor la premiera viitorului film al actorului, marca Netflix „The Union”, luni, la Los Angeles.

Wahlberg, în vârstă de 53 de ani, a radiat de fericire în timp ce poza la panou cu Durham, în vârstă de 46 de ani, și fiica lor Grace, în vârstă de 14 ani, precum și cu fiii Michael, în vârstă de 18 ani, și Brendan, în vârstă de 15 ani. Cei doi, care sunt căsătoriți din 2009, sunt și părinții Ellei, în vârstă de 20 de ani, care este în prezent la facultate și nu mai locuiește în casa părintească.

THE UNION PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Wahlberg a purtat o ținută casual pentru eveniment, optând pentru un tricou alb simplu, o pereche de pantaloni negri și o jachetă bleumarin. Soția sa, pe de altă parte a ales un look mai elegant și a purtat un maiou negru cu o fustă midi și o pereche de pantofi negri cu barete.

Mark Wahlberg este unul dintre cele mai versatile și influente figuri din lumea divertismentului, cunoscut atât pentru cariera sa impresionantă în actorie, cât și pentru succesul său în afaceri. Deși viața sa a fost marcată de provocări și controverse, Wahlberg a reușit să se reinventeze și să devină unul dintre cei mai respectați actori de la Hollywood.

Mark Wahlberg a fost un adolescent rebel

Provenind dintr-o familie numeroasă cu origini irlandeze și suedeze, copilăria lui Wahlberg a fost marcată de dificultăți. A crescut într-un mediu dur, ceea ce l-a condus către o adolescență rebelă, implicându-se în diverse activități infracționale.

La începutul anilor ’90, Mark și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor sub numele de „Marky Mark”, liderul trupei Marky Mark and the Funky Bunch. Trupa a cunoscut un succes moderat, iar hitul lor „Good Vibrations” a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard. Deși cariera muzicală nu a durat mult, aceasta i-a deschis ușa către lumea divertismentului.

Debutul în actorie și ascensiunea la Hollywood

Wahlberg și-a făcut debutul cinematografic în 1994, cu un rol în filmul „Renaissance Man”, dar momentul său de glorie a venit odată cu interpretarea sa în „Boogie Nights” (1997), un film despre industria filmelor pentru adulți din anii ’70. Performanța sa în rolul lui Dirk Diggler a fost lăudată de critici și i-a deschis drumul către roluri mai mari în filme de succes.

Pe parcursul anilor, Wahlberg a demonstrat o abilitate impresionantă de a aborda o gamă largă de personaje, de la drame intense, precum „The Departed” (2006), la comedii de succes, cum ar fi „Ted” (2012). El a fost nominalizat la Oscar pentru rolul său în „The Departed” și pentru producția filmului „The Fighter” (2010).

Mark Wahlberg este și un om de afaceri de succes

În afara carierei sale actoricești, Wahlberg este și un om de afaceri de succes. El a investit în numeroase afaceri, printre care lanțul de restaurante Wahlburgers, pe care îl deține împreună cu frații săi, Donnie și Paul. De asemenea, a fost co-fondator al companiei de apă alcalină AQUAhydrate și al brandului de suplimente pentru fitness Performance Inspired.

Pe lângă afaceri, Wahlberg este implicat activ în filantropie. A fondat Mark Wahlberg Youth Foundation, care sprijină tinerii defavorizați și le oferă oportunități de educație și dezvoltare. De-a lungul anilor, el a donat sume considerabile pentru cauze caritabile și a participat la diverse inițiative pentru a sprijini comunitatea.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton