; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorul KJ Apa, cunoscut din serialul „Riverdale”, va deveni tată pentru prima oară

22 May 2021

Miercuri, pe 19 mai, un actor important al serialului Riverdale a făcut un anunț incredibil prin intermediul rețelei sociale Instagram. KJ Apa, actorul în vârstă de 23 de ani, ce îl portretizează pe Archie Andrews, a confirmat faptul că va deveni tată pentru prima oară.

Iubita acestuia, modelul Clara Berry, a pus o poza cu burtica de graviduță, etichetându-l în postare, chiar în zona burticii, pe starul din serial. Apa a comentat la această postare: 

„Apropo este însărcinată'

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Clara Berry (@clara.berry)


De asemenea, și actorul a făcut la rândul lui  o postare pe Instagram, în care erau reprezentați cei doi, Clara având burtica de graviduță la vedere

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de KJ Apa (@kjapa)

Acesta a pus poza împreună cu iubita sa, în vârstă de 27 de ani, într-o ipostază comodă, amândoi stând pe canapea. La ambele postări, atât fanii acestora, cât și colegii de breaslă a lui KJ Apa, precum Vanessa Morgan, Camilla Mendes și Madelaine Pesch, au felicitat cuplul. Acesta va fi primul copil atât al actorului, cât și al modelului de origine franceză.

KJ Apa a confirmat faptul că are o relație cu modelul Clare Berry în luna februarie a anului trecut, KJ Apa actorul a postat în mediul online o serie de fotografii cu Clara, din timpul unei vacanțe, menționează People. Ulterior aceștia s-au mai afișat împreună confirmând relația prin intermediul postărilor și a mesajelor transmise pe rețelele sociale.

Riverdale este un serial de televiziune american, pentru adolescenți, care a început în 2017 și care încă se difuzează în prezent pe canalele CW și pe Netflix. Serialul are la bază personajele din Archie Comics': Archie Andrews este un jucător de fotbal din liceu, care în secret are o pasiune pentru muzică. Cei mai buni prieteni ai acestuia sunt Betty Cooper și Jughead Jones, iar interesul lui amoros este reprezentat de Veronica Lodge. 

Articol realizat de Georgiana-Roxana Crețoiu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare