; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kevin spacey 2

Actorul Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual

30 October 2017

După ce a fost implicat într-un scandal de hărțuire sexuală, actorul Kevin Spacey (58 de ani) cunsocut pentru rolul său din „House of Cards', a recunoscut în mod public prin intermediul rețelele de socializare că este homosexual, informează dailymail.co.uk.

 

Anthony Rapp (46 de ani) cunoscut pentru rolul din serialul „Star Trek: Discovery' l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-a făcut avansuri pe când avea doar 14 ani. Potrivit unui articol publicat pe site-ul celor de la BuzzFeed, Anthony a mărturisit că toate acestea s-au petrecut în timpul unei petreceri ce a avut loc în apartamentul lui Spacey.

„Nici până în ziua de azi nu am putut să mă lămuresc în legătură cu multe aspecte legate de acest lucru. Este pur și simplu ceva extrem de confuz pentru mine”, a fost una din mărturisirile actorului Anthony Rapp pentru cei de la BuzzFeed.

„Tot ce am vrut să spun despre experiența mea se află în acel articol. În acest moment nu voi face alte comentarii pe această temă”, a scris ulterior apariției actorul Anthony Rapp.

În urma acestui articol dar și a reacțiilor publicului, Kevin Spacey și-a cerut scuze într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, făcând referire la comportamentul lui ca fiind: „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv'.

În restul mărturisirii sale postată pe Twitter, Spacey a recunoscut că este homosexual, specificând că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că acum alege să trăiască „precum un bărbat gay'.

Kevin Spacey este  cunoscut pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects' (1995) şi „American Beauty' (1999) pentru care a fost premiat cu două Oscaruri. Spacey a mai jucat în filme precum „Se7en', „LA Confidential', K-Pax' şi „The Men Who Stare at Goats', iar din anul 2013, joacă rolul principal în serialul „House of Cards'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare