; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jonah Hill Calls Off Engagement Fiancee Gianna Santos

Actorul Jonah Hill și logodnica sa, Gianna Santos, s-au despărțit

13 October 2020

Deși s-a logodit în urmă cu un an, actorul Jonah Hill, cunoscut din peliculele „21 Jump Street: O adresă de pomină' sau „The Wolf of Wall Street', s-a despărțit de cea care trebuia să îi devină soție. 

Actorul Jonah Hill și partenera sa, Gianna Santos, s-au despărțit, la un an după ce au anunțat că s-au logodit. Conform revistei People separarea celor doi a fost una amiabilă, iar o sursă a declarat pentru cei de la UsWeekly că despărțirea a avut loc în urmă cu 6 săptămâni.

Primele informații conform cărora Jonah Hill, în vârstă de 36 de ani, și Gianna Santos, de 31 de ani, ar forma un cuplu, au apărut în august 2018, când au fost surprinși împreună în timp ce se plimbau în New York. Pe parcursul relației lor, cei doi au fost extrem de discreți și au existat destul de puține ocazii în care au fost fotografiați în public și la evenimente.

În septembrie 2019, Jonah Hill și Gianna Santos s-au logodit. Relația lor părea solidă și extrem de serioasă. Cu o lună înainte de a-și anunța logodna, actorul a cumpărat o casă în valoare de 6,77 milioane de dolari în Santa Monica, California, potrivit Variety. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare