; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Stamos

Actorul John Stamos a devenit tată

16 April 2018

Actorul John Stamos și soția sa, Caitlin McHugh au devenit părinți pentru prima oară. Caitlin a adus pe lume un băiețel sănătos, iar vestea a fost dată chiar de actor pe rețelele de socializare prin intermediul unei fotografii cu micuțul lor. Cei doi s-au căsătorit în februarie după o relație de doi ani și jumătate

 

„De acum înainte cea mai bună parte a mea vor fi soția și fiul meu. Bine ai venit Billy Stamos (numit după tatăl meu', a scris actorul în descrierea fotografiei.

 

„Toată viața mea am așteptat să devin tată. Sunt emoționat și entuziasmat. Cred că am fost binecuvântat cu copilul nostru, iar Caitlin este femeia perfectă', a declarat John pentru Entertainment Weekly.

Potrivit unui reprezentant al actorului, John a cerut-o în căsătorie pe Caitlin la Disneyland. Pentru a face momentul cât mai romantic, John Stamos a început seara cu un film care a fost editat special pentru cei doi și care a arătat momentele romantice din animațiile preferate realizate de Disney și care s-a încheiat cu apariția amuzantului crab Sebastian din „Mica sirenă' spunând „doar întreabă fata'. După ce McHugh a spus da, Stamos și-a dus iubita la restaurantul regal din orașul Disney, unde au petrecut alături de familie. Cei doi au preferat de-a lungul relației să fie discreți și să își păstreze momentele intime departe de ochii presei.

 

Caitlyn McHugh este și ea actriță și a apărut în seriale precum „The Vampire Diaries', „Law & Order: Special Victims Unit', și „NCIS: Los Angeles'.

John Stamos a mai fost căsătorit cu actrița Rebecca Romjin. Cei doi și-au oficializat relația în 1998, dar șapte ani mai târziu au pus punct mariajului.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare