; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"The  Irishman" Los Angeles Premiere

Actorul Jesse Williams („Anatomia lui Grey”) încă se ceartă cu fosta soție. Ce au decis judecătorii

13 April 2021

La trei ani după intentarea divorțului, actorul Jesse Williams – interpretul doctorului Jackson Avery în serialul „Anatomia lui Grey' – a fost declarat bărbat liber în octombrie 2020, însă procesul de custodie dintre el și fosta soție, agentul imobiliar Aryn Drake-Lee, continuă, căci cei doi nu se pot înțelege în ceea ce privește creșterea copiilor lor, Sadie (6 ani) și Maceo (5 ani).


Recent, actorul din „Anatomia lui Grey' și fosta sa soție, Aryn Drake-Lee, au primit ordin să participe la un program online pentru părinții aflați într-un „conflict puternic', scrie TMZ.

Actorul în vârstă de 39 de ani și fosta sa parteneră trebuie să participe la un program de șase sesiuni, în care să învețe strategii de reducere a conflictului între ei doi, ca părinți.

Înainte de decizia judecătorului, Williams a încercat în zadar să determine instanța să schimbe programul de custodie și vizitare a copiilor, plângându-se că are probleme cu custodia comună.

Williams și Drake-Lee s-au separat în 2017 și și-au finalizat divorțul în octombrie 2020, după o luptă dură în instanță. În octombrie, în urma divorțului, actorul a fost obligat să împartă banii câștigați în timpul căsătoriei lor și să plătească pensie alimentară pentru copii, 40.000 de dolari pe lună. El a mai fost obligat să-i mai plătească fostei soții două plăți de 50.695 dolari, ca pensie de întreținere.

Actorul Jesse Williams are în prezent o relație cu actrița Taylour Paige, pe care a făcut-o publică în 2019.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare