; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jason Momoa and Lisa Bonet

Actorul Jason Momoa din „Game of Thrones“ s-a căsătorit în secret

06 November 2017

Actorul Jason Momoa (38 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul lui Khal Drogo din serialul „Urzeala Tronurilor, s-a căsătorit în secret cu partenera lui de viaţă, actriţa Lisa Bonet (49 de ani), cu care are o relaţie de 12 ani, informează people.com.

 

Potrivit celor de la UsWeekly, deși toată lumea credea că cei doi sunt deja căsătoriți din 2007, mai ales că actorul mereu când făcea referire la actriță o numea soția lui, se pare că aceștia s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni, la locuința lor din California. Conform sursei menționate, ceremonia a avut lor pe data de 2 octombrie.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în anul 2005 și au împreună doi copii. Actorul a declarat în cadrul unui interviu că s-a îndrăgostit de Lisa după ce a văzut-o în serialul american de comedie „The Cosby Show'.

Prezenți la ceremonie au fost actorii Alicia Vikander şi Michael Fassbender, care și ei s-au căsătorit de curând, dar și câţiva colegi de filmare ai lui Jason Momoa.

 „Rămâne apropiat de oamenii cu care lucrează la filme şi este un om foarte amabil. A fost o petrecere mare şi au venit invitaţi din afara oraşului, a declarat o sursă pentru UsWeekly.

Jason Momoa va putea fi văzut în rolul Aquaman în pelicula „Liga Dreptăţii/ Justice League, care va avea premiera pe marile ecrane din România pe data de 17 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare