; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IDRIS ELBA: FIGHTER

Actorul Idris Elba, vedeta unei noi serii la Discovery Channel. Premiera, în weekend

11 April 2017

Actorul şi producătorul Idris Elba a decis că e momentul să trăiască cea mai solicitantă experienţă fizică şi mentală din întreaga lui carieră, antrenându-se pentru a deveni luptător profesionist de kickboxing şi, în final, luptând un meci cu un profesionist al acestui sport.

 Vezi galeria foto >

Filmat în Marea Britanie, Cuba, Japonia, Africa de Sud şi Thailanda, „Idris Elba, luptător profesionist', este o serie de 3 episoade de 60 de minute, produsă de Shine North şi Green Door Pictures, compania de producţie a lui Idris Elba.

Programul va fi difuzat în peste 220 de ţări, inclusiv în România, începând de sâmbăă, 15 aprilie, de la ora 21.00.

Pe parcursul antrenamentelor extrem de dure, Idris descoperă de ce are nevoie pentru a deveni luptător profesionist şi îşi forţează limitele, încercând să-şi depăşească spaimele şi durerile, să înveţe tehnici de luptă speciale şi să se asigure că atât corpul, cât şi mintea lui sunt într-o formă excelentă, gata pentru meci. Celebritatea de care se bucură nu-i garantează un loc în ring.

Dimpotrivă, va trebui să facă mari eforturi pentru asta. Având alături foşti campioni mondiali, antrenori şi experţi în pregătire fizică, Idris străbate globul, apelând la metode de antrenament neobişnuite şi programe de fitness speciale, pentru a-şi crește şansele în luptă. Actorul s-a mai antrenat pentru kickboxing când avea 30 de ani, însă nu a urcat niciodată în ring.

A fost ambiţia mea de-o viaţă să lupt ca profesionist. Este o provocare pe care o aştept de multă vreme', a afirmat Elba.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare