Homepage  / Vedete străine

Actorul Halit Ergenç, protagonistul din „Suleyman Magnificul” a semnat cu Netflix pentru un nou film. Poveste, distribuție

Actorul Halit Ergenç, protagonistul din „Suleyman Magnificul” a semnat cu Netflix pentru un nou film. Poveste, distribuție
16

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor turc Halit Ergenc (54 de ani), protagonistul serialului de epocă „Suleyman Magnificul”, are un proiect nou. La începutul lunii august el a început filmările pentru o peliculă care va ajunge la Netflix, intitulată „Lefter: An Ordinaryus Story”.

Ce mai face actorul Halit Ergenç, protagonistul din „Suleyman Magnificul”

Filmul regizat de Can Ulkay („Cartierul supraviețuirii”) va spune povestea legendarului fotbalist de origine greacă al echipei Fenerbahçe, Lefter Küçükandonyadis, poreclit „Ordinaryus”, iar Halit îl va interpreta pe tatăl sportivului, Christofis.

Photocall of the movie „Rosso Istanbul” in RomeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Din distribuția producției vor mai face parte, printre alții, Erdem Kaynarca (Lefter), Deniz Işın, Aslıhan Malbora și Aslıhan Gürbüz. Conform gecce.com.tr, filmul este produs de TAFF Pictures și Ark Pictures, iar scenariul său a fost scris de Ayşe İlker Turgut.

Halit nu a mai fost văzut pe micile ecrane turcești din 2020, de când a jucat în serialul „Alegerea” („Babil”), care a fost difuzat și la noi. La Netflix el va mai putea fi văzut în următoarele luni nu doar în „Lefter: An Ordinaryus Story”, ci și într-un serial cu 8 episoade, „Adsız Aşıklar” („Îndrăgostiți anonimi”).

halit 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Producția, ale cărei filmări au durat anul acesta din ianuarie până în aprilie, va fi o dramedie care tratează tema dragostei. În „Adsız Aşıklar”, Halit îi va da viață lui Cem, un doctor din cadrul unui spital în care pacienții vin să se trateze de suferința în dragoste. Partenera lui Halit va fi actrița Funda Eryiğit, care o va juca pe psiholoaga Hazal.

Cât privește viață personală, Halit are un mariaj frumos cu actrița Bergüzar Korel (care va împlini 42 de ani pe 27 august), de care s-a îndrăgostit la filmările serialului „1001 de nopți” („Binbir Gece”, 2006). Ei sunt căsătoriți din 2009 și au împreună 3 copii: pe Ali, de 14 ani, pe Han, în vârstă de 4 ani, și pe micuta Leyla, de 2 ani și jumătate. Chiar dacă Halit și Bergüzar au stat în ultimii ani la Londra, toamna aceasta ei se vor afla mai mult Istanbul pentru a-și onora proiectele.

Sursă foto: Instagram – Hepta

Citește și:

Foto de la filmările peliculei „Lefter: An Ordinaryus Story”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton