; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorul Gabriel Duţu întinde capcane la Prima TV

18 April 2013

Actorul Gabriel Duţu a ajuns la Prima TV şi le face farse oamenilor obişnuiţi aflaţi în căutarea faimei, începând din 18 aprilie.

Ce vor vedea telespectatorii în prima ediţie „Capcan TV'?

Un om obişnuit pus într-o situaţie neobişnuită – acesta este formatul emisiunii. Orice persoană poate deveni vedetă dacă îşi asumă preţul pe care trebuie să-l plătească! În prima ediţie avem limuzine, Dezbrăcatu, şampanie, fete frumoase, şeic, dansuri orientale, nervi, pistoale, probă de talente, cagule, împuşcături şi multe altele. Noi te facem vedetă pentru o emisiune. Faptul că toţi cei care te vor înconjura par scăpati de la „Spitalul 9', asta e partea a doua.

Pe tine în ce situaţii neplăcute te-a adus celebritatea?

Dacă ajungi să ai destulă notorietate, devii o ţintă pentru oricine, începând cu „parcagiii' care au senzaţia că trebuie să primească bani în funcţie de bugetul tău, pâna la oameni care speră să le rezolvi tot felul de probleme, de sănătate sau chestiuni administrative.

Nu cererile sunt neplăcute, ci faptul că trebuie să le explici că nu ai cum să le rezolvi şi, oricum, nu te cred! Până la urmă, trebuie să ştii că o dată cu celebritatea apar şi lucruri neplăcute. Orice medalie are un revers, este o realitate pe care trebuie să ţi-o asumi, altfel nu ai ce căuta în acest business.

Crezi că telespectatorii te vor asocia cu rolul din „Narcisa sălbatică'?

Să mă asocieze cu Tudor Preda este imposibil. Tudor murea mai întâi de zece ori până să facă această emisiune! Telespectatorii vor realiza ca Tudor era o construcţie actoricească, ceea ce fac actorii zilnic. Nu ei sunt aşa, ci personajele! Tudor Preda a fost o reuşită, dar viaţa merge înainte!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare