Homepage  / Vedete străine

Furkan Aksoy, despre rolurile care i-au adus celebritatea. Ce planuri are actorul din „Lacrimi la Marea Neagră” și „Fiica ambasadorului”. EXCLUSIV

Furkan Aksoy, despre rolurile care i-au adus celebritatea. Ce planuri are actorul din „Lacrimi la Marea Neagră” și „Fiica ambasadorului”. EXCLUSIV
10

de Anda Dincă,

Actorul turc Furkan Aksoy a fost prezent de curând la București pentru un eveniment caritabil (meciul amical de fotbal între Naționala Artiștilor Fotbaliști din România și Naționala Artiștilor Fotbaliști din Republica Turcia), iar printre picături a avut timp să stea de vorbă cu reporterul TVmania.

Furkan a vorbit despre rolurile care i-au adus celebritatea

Furkan, care a împlinit pe 16 aprilie 30 de ani, a jucat în două seriale de succes, care au fost difuzate de Kanal D: „Lacrimi la Marea Neagră” („Sen Anlat Karadeniz”, 2018-20190) și „Fiica ambasadorului” („Sefirin Kızı”, 2019-2021), așa că am fost curioși să aflăm ce au însemnat aceste două proiecte pentru el.

furkan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

TVmania: Cum a fost să joci în două seriale atât de urmărite atât în Turcia, cât și în România?

Furkan: „Lacrimi la Marea Neagră” a fost prima mea experiență ca actor, primul meu proiect în televiziune. Am avut un rol destul de important într-un serial care a avut recorduri de audiență. Am fost Fatih Kaleli, unui dintre gemenii lui Saniye (n.r. – Jucată de Nurşim Demir), eu și fratele meu Murat (n.r. – Jucat de Cem Kenar) am fost personajele cele mai vesele din serial. Personajul meu a avut legătura cu fotbalul, exact ca în viața reală, așa că am fost bucuros să-l joc.

Al doilea rol al meu din carieră, cel din „Fiica ambasadorului”, s-a numit Lokman și a însemnat la fel de mult. Am fost fericit să fac parte din acest proiect. În schimb a fost ușor neplăcut că am lucrat în pandemie și au trebuit să oprească filmările la un moment dat, mi-a părut foarte rău. În „Fiica ambasadorului” am fost un personaj mai puțin plăcut, am fost un derbedeu, dar mi-a plăcut echipa, aș repeta oricând experiența alături de ei.

Mai urmează să te vedem undeva pe micile ecrane?

Anul viitor voi face parte din distribuția unui serial de anvergură, așa cum a fost „Lacrimi la Marea Neagră”. Din păcate nu vă pot spune mai multe momentan.

Ce ai facut până să devii actor?

Eu am terminat Facultatea de Educție Fizică și Sport la Universitatea Kültür din Istanbul, iar ulterior m-am dedicat fotbalului. Aventura mea în ceea ce privește actoria a început evident cu un casting. M-am dus la castingul pentru serialul „Lacrimi la Marea Neagră” și am fost norocos. Aveau nevoie de un actor cu trăsături ca ale mele, specifice locuitorilor din zona Mării Negre.

Cum se relaxează actorul atunci când nu este pe platoul de filmare

Ce îți place să faci în timpul liber?

În afară de fotbal și actorie, îmi place să îmi petrec timpul liber cu familia mea. Acest lucru mă relaxează cel mai mult.

Deși are multe admiratoare în mediul online și nu numai, Furkan nu are ochi pentru nimeni. Este foarte îndrăgostit de proaspăta lui soție, Sevde Çobanoğlu, care nu face parte din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în august 2023, fericitul eveniment având loc la un hotel de lux din Üsküdar (district al Istanbulului). Imediat după nuntă, ei au plecat în luna de miere în Maldive.

Sursă foto: Instagram Furkan Aksoy

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton