; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eric del castillo

Eric del Castillo, în distribuția telenovelei „Inima te minte” de pe Happy Channel

05 December 2016

Producția Televisa Inima te minte' (Corazón que miente'), care se difuzează de luni până vineri, de la ora 17:00, pe Happy Channel, îl are în distribuție pe actorul mexican Eric del Castillo. De asemenea, în serial îi mai puteți vedea pe Thelma Madrigal, Pablo Lyle, Diego Olivera, Alejandro Tommasi, Lourdes Reyes, Helena Rojo și Dulce Maria.

eric-del-castillo

La cei 86 ani ai săi, dintre care peste 65 ani petrecuți pe platourile de filmare, Eric del Castillo este unul dintre cei mai valoroși actori din Mexic. Cu o carieră spectaculoasă în teatru, film și televiziune, Eric del Castillo, s-a remarcat atât ca regizor, cât și ca scenarist, fiind apreciat de critici.

De-a lungul timpului a câștigat numeroase premii TVyNovelas, Bravo și Heraldo pentru rolurile jucate. De asemenea, în cadrul festivității din 2011 organizate de La Organizacion de los Periodistas Cinematográficos de México' a obținut premiul Diosa de Plata'.

Eric del Castillo se poate mândri cu o familie de artiști, copiii săi moștenind talentul său actoricesc: Kate del Castillo, o actriță foarte îndrăgită de publicul din România, Veronica del Castillo, vedetă de televiziune și Ponciano del Castillo, actor și producător.

Cunoscut telespectatorilor din serialele de televiziune María la del Barrio', Nunca te olvidaré', Mujeres engañadas', Pasión', publicul Happy îl poate revedea acum și în Inima te minte' (Corazón que miente'), în rolul medicului Manuel Salvatierra, bunicul Marielei (Thelma Madrigal), de luni până vineri, de la ora 17:00, pe Happy Channel și Happy Channel HD.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Serialul Inima te minte' (Corazon que miente') are premiera pe Happy Channel

FOTO. Dulce Maria (ex RBD), acuzată că umblă cu un bărbat însurat

Dulce Maria se întoarce la telenovele cu un rol negativ

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare