; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eduardo santamarina

Actorul Eduardo Santamarina a vorbit pentru prima oară despre dependeța de alcool: „Nu reușeam să mă opresc”

16 November 2018

Au fost necesari 14 ani pentru ca actorul de telenovele Eduardo Santamarina („Fără privirea ta') să poată vorbi deschids despre una din cele mai mari probleme din viața sa: dependența de alcool. 

Eduardo a avut probleme ani la rând cu această dependență de care a scăpat foarte greu, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu acordat enisiunii „Hoy' (Televisa):

„Deja a trecut foarte mult timp de când nu mai consum alcool. Am renunțat să mai beau pentru că nu consumam ca orice om câte un pahar atunci când ieșeam în societate. Diferența dintre un om normal care are limite și mine era ca eu nu reușeam să mă mai opresc', a declarat acesta. 

 

Actorul a dezvăluit că atunci când începea să bea un pahar acesta continua „zile întregi', iar pentru a renunța la dependență a apelat la Asociația Alcoolicilor Anonimi: „Când realizezi singur cât suferi atunci am decis și eu să fac ceva. Numai tu decizi, nimeni nu îți poate spune ce ești și ce nu. Am atins extrema. A fost o neesitate, un gol și niște depresii teribile', a continuat Eduardo. 

Acesta a menționat că unul din cele mai mari motive care l-au determinat să renunțe la alcool a fost moartea tatălui său, care și-a pierdut viața din cauza cirozei. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare