; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorul Ed O’Neill e lăudat de neveste

17 November 2011

Celebrul Al din „Familia Bundy', care are succes şi cu rolul lui Jay din sitcom-ul „O familie modernă', are doi mari fani în persoana celor două neveste de pe micile ecrane.

Ed ONeill (65 de ani) a devenit celebru ca irezistibilul Al din Familia Bundy', pe care l-a interpretat cu aplomb între 1987 şi 1997, dar e la fel de apreciat şi pentru rolul lui Jay Pritchett din O familie modernă', care a debutat în 2009.

Ce au în comun cele două personaje? Două neveste pe cinste, bineînţeles!

Când eram în Columbia şi eram tânără şi foarte frumoasă, mă uitam la «Familia Bundy», iar Ed era cu mâna în pantaloni vorbind cu acest foarte sexi accent de Antonio Banderas, pentru că la noi era dublat în spaniolă. N-aş fi crezut nici într-un milion de ani că o să mă căsătoresc cu Al Bundy', s-a amuzat, pentru Hollywood Reporter, focoasa Sofia Vergara, care o joacă pe Gloria, soţia din O familie modernă'.

Vreau să-i spun lui Ed că e un ticălos tare norocos', i-a transmis şi Katey Sagal, interpreta faimoasei Peggy Bundy, faimoasa roşcată din Familia Bundy'. A avut două femei frumoase în viaţă şi sper s-o aibă pe actuala măcar la fel de mult cât m-a avut pe mine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare