; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juan Soler Maky

Actorul de telenovele Juan Soler anunţă separarea de soţia sa, Maki

04 December 2018

Povestea de dragoste dintre telenovelistul Juan Soler (52 de ani) şi partenera sa de viaţă, Maki (44 de ani), a luat sfârşit. Prin intermediul unui comunicat de presă ei au anunţat că se despart după un mariaj 15 ani.

„Prin intermediul acestui comunicat vrem să vă mărturisim decizia pe care am luat-o de comun acord, aceea de a lua o pauză în căsnicia noastră, de a ne despărţi şi de a ne da timp. Această decizie nu are legătură cu alte persoane. Relaţia noastră a suferit o ruptură din cauza distanţei, amândoi având proiecte în ţări diferite. Nu ne-a fost uşor să menţinem o relaţie la distanţă. Acest proces prin care trecem este greu pentru noi şi vrem să apelăm la respectul şi discreţia dvs., totul pentru binele fiicelor noastre, care sunt prioritatea noastră în acest moment', au spus cei doi, citaţi şi de peopleenespanol.com.

Juan Soler a jucat în telenovelele „Soţ de închiriat, „Regina inimilor', „Secrete din trecut' şi, cea mai recentă, „Mă declar vinovată'. Maki, soţia sa, este o actriţă argentiniană pe care aţi văzut-o în seriale precum „Santa Diabla' sau „Sărmana Maria'.

Cei doi s-au cunoscut în 2002, pe holurile companiei Televisa, şi s-au îndrăgostit la prima vedere, deşi actorul avea la vremea aceea altă relaţie. Ei au împreună două fete, Mía şi Azul.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare