; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christian Meier

FOTO. Actorul de telenovele Christian Meier are o nouă iubită

15 May 2017

Actorul de telenovele Christian Meier (46 de ani) zâmbeşte din nou după aventura cu Ariadne Diaz şi relaţia cu năbădăi cu Genesis Rodriguez, din ultimii ani. El se iubeşte, de mai bine de o lună, cu modelul Alondra Garcia Miro.

Confirmarea a venit de pe contul său de Instagram, unde a urcat o poză în care apar foarte drăgăstoşi. De asemenea, zilele trecute, ei s-au afişat împreună în SUA la premiera filmului „Lowriders' (în care joacă Eva Longoria şi Demián Bichir).

 Vezi galeria foto >

Alondra, care are aceleaşi origini peruane ca şi iubitul ei, a terminat, la începutul lui 2017, relaţia cu fotbalistul Paolo Guerrero, în timp ce Christian are la activ un mariaj (cu Marisol Aguirre) şi trei copii.

Pe Christian îl vedeţi, în prezent, la Acasă Gold, în telenovela „Dansul iubirii', alături de Ana Lorena Sanchez, iar în trecut a cucerit telespectatorii cu rolul din „Doña Bárbara'. Ultimul său proiect tv este telenovela „La Malquerida', la care a filmat în 2014, alături de Victoria Rufo şi de Ariadne Diaz. Ulterior, el a ales să se dedice cinematografiei din ţara sa natală ca actor, dar şi ca producător.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare