; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

120130189_326945101939809_6428767363664261637_n

Actorul de telenovele Carlos Ponce s-a căsătorit în secret. Primele imagini de la eveniment

08 December 2020

Actorul de telenovele Carlos Ponce pe care l-am putut urmări în producțiile: „Dragoste la indigo', „Silvana' sau „Santa Diabla' s-a căsătorit în secret! 

Deși Carlos Ponce susține pentru publicația Hola Mexic că nu își dorea un eveniment ținut departe de ochii lumii, pandemia l-a determinat pe el și pe soția sa, Karina Banda să organizeze o ceremonie restrânsă. 

Se pare că cei doi au devenit soț și soție în vara acestui an, pe 30 iulie. Alături le-au fost și gemenele actorului, care au împlinit 18 ani la începutul lunii iulie și care au fost martorii cuplului. Pentru Carlos Ponce prezența fiicelor sale era extrem de importantă având în vedere că și-a dedicat viața lor, iar ele au fost și rămân pe primul loc atunci când discutăm despre priorități. 

„Intenția noastră nu a fost să ne căsătorim în secret… pur și simplu angajamentul (logodna n.r) a fost de anul nou, exact în momentul când intram în 2020. Am decis să nu facem prea multă zarvă pentru că familiile noastre merită să ne vadă în această uniune și le datorăm și ne datorăm o întâlnire frumoasă', a declarat actorul pentru revista Hola!. 

Acesta a precizat că la eveniment ar fi trebuit să participe și părinții lor, însă din cauza pandemiei și a restricțiilor nu au putut fi prezenți:

„Au stat închiși în case, pentru că sunt deja în vârstă și nu am dorit să îi expunem vreunui pericol'. 

Totuși cuplul nu a fost singur. Așa cum menționam au participat fiicele actorului, Sienna și Savannah, dar și un grup restrâns de prieteni care trăiesc în Florida. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Carlos Ponce (@poncecarlos1)

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by K A R I N A (@karinabandatv)

 

Povestea lor de dragoste

Carlos și Karina au început o relație la mijlocul anului 2018 și, ca toată lumea, au trecut și prin situații mai puțin plăcute. Au decis să se despartă în aprilie 2019, însă nu a durat mult. Cei doi s-au împăcat 2 luni mai târziu, iar la sfârșitul acelui an, Carlos Ponce a decis să își ceară partenera de soție. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare