Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul de telenovele Andres Palacios, infectat cu coronavirus. Au fost oprite filmările pentru producția „Imperio de mentiras”

Actorul de telenovele Andres Palacios, infectat cu coronavirus. Au fost oprite filmările pentru producția „Imperio de mentiras”

de Redactia Tvmania

Andres Palacios, pe care îl cunoaștem din telenovelele „Te voi găsi, te voi iubi” sau miniseria „Uzurpatoarea”, a fost infectat cu coronavirus. Actorul care în prezent joacă alături de Angelique Boyer pentru remake-ul mexican al serialului turcesc „Dragoste de contrabandă” se află în prezent în izolare, iar filmările pentru producția „Imperio de mentiras” au fost oprite.

În momentul de față nu se știe dacă și Angelique Boyer, partenera lui Andres în telenovelă, este infectată sau nu cu noul virus. 

„Mi-a venit rândul să trăiesc asta. Nu mă simt rău. Am, da, o serie de simptome complicate. Am fost nevoit să fac o serie de investigații pentru a vedea cum avansează virusul în organismul meu. Profit de acest moment pentru a transmite recunoștința mea tuturor celor care s-au îngrijorat pentru mine. Protejați-vă pentru că eu am fost exagerat de atent, dar tot m-am îmbolnăvit”, a declarat actorul care a precizat că nu este internat, ci va fi îngrijit acasă. 

 

Producătoarea telenovelei „Imperio de mentiras” a confirmat pentru emisiunea radio „Todo para la mujer” că rezultatul a fost confirmat în urma testărilor săptămânale ale echipei, fiind unul din protocoalele de siguranță care se practică tutuor celor care lucrează pentru Televisa: 

„Da, din păcate Andres Palacios a fost confirmat pozitiv. Facem constant teste și îi monitorizăm pe toți. Ulterior a prezentat și simptome care au debutat cu dureri de cap constante și așteptăm celelalte rezultate”, a precizat Giselle Gonzales. 

Potrivit acesteia, actorul va rămâne în carantină, iar filmările producției au fost oprite. 

 

 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton