; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andres Garcia

Actorul de telenovele Andres Garcia trece prin clipe grele

26 August 2016

Până nu de mult, Andres Garcia a fost poreclit de presa din Mexic răsfăţatul lui Dumnezeu' pentru că a păcălit moartea de mai multe ori. De-a lungul vieţii, el a supravieţuit după ce un elicopter s-a prăbuşit cu el, a scăpat de cancerul la prostată, de o intoxicaţie cu pastile, dar şi de un atac armat în Venezuela, în cadrul căruia 16 gloanţe au nimerit maşina în care se afla, dar niciunul pe el. Din păcate, de câteva săptămâni, soarta lui s-a schimbat dramatic.

Andres Garcia

Actorul a avut un accident de maşină şi se află imobilizat la pat. Am condus o maşină de curse pe un teren accidentat şi m-am lovit puternic la coloană, iar acum sunt paralizat 95% din corp. Am dureri foarte mari ziua şi noaptea. Trec printr-o perioadă foarte grea pentru că, deşi mi-au dat pastile puternice, asemănătoare cu morfina, nu mă ajută la nimic', a declarat el, citat de tvynovelas.com/mx.

În 2014, Andres a suferit o operaţie la coloană în scopul corectării unor anomalii, iar acum, din cauza accidentului, are probleme grave. Mi-am bătut joc de corpul meu. Am uitat că am 75 de ani şi spatele operat, iar acum plătesc. Am nişte dureri de nu vă puteţi imagina'.

În prezent, actorul îşi face tot felul de analize şi radiografii şi aşteaptă verdictul medicilor. Şi cum un rău nu vine niciodată singur, el are o problemă şi cu reprezentanţii statului mexican. Aceştia vor să-i pună sechestru pe ferma din Ajusco pentru că nu şi-a plătit impozitele.

Pe Andres (care are patru divorţuri la activ) îl ştiţi din telenovela Trupul dorit' (El cuerpo del deseo', 2005).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare