; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Hasselhoff si Hayley Roberts

Actorul David Hasselhoff se căsătoreşte

18 July 2018

David Hasselhoff se însoară pentru a treia oară. Starul din Baywatch, în vârstă de 65 de ani, o va lua de soție pe Hayley Roberts, de 37 de ani, în cadrul unei ceremonii restrânse care va avea loc în Italia, peste două săptămâni, potrivit Daily Mail.

 

Actorul a dezvăluit că el şi iubita sa îşi vor uni destinele pe 31 iulie după o logodnă de doi ani, în cadrul unei ceremonii intime, la care vor participa doar familia şi apropiaţii, în Puglia, sudul Italiei.

„Ziua mea de naştere este marţi, apoi dăm o fugă în Marea Britanie şi în câteva locuri şi ulterior ne căsătorim, dar va fi o nuntă foarte mică cu familia ei din Ţara Galilor – la Puglia, în sudul Italiei', a povestit actorul, mărturisind apoi că aşteaptă să scape de lumina reflectoarelor în timpul lunii de miere pe care o vor petrece în Maldive.

David şi Hayley s-au cunoscut în 2011, după o întâlnire întâmplătoare într-un hotel din Marea Britanie unde actorul era cazat în timp ce făcea partea din juriul emisiunii Britains Got Talent'.

Actorul cunoscut pentru rolul său din „Baywatch' a mai fost căsătorit cu Catherine Hickland, în perioada 1984 – 1989, şi apoi cu Pamela Bach (1989- 2006).

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare