Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul David Hasselhoff se căsătoreşte

Actorul David Hasselhoff se căsătoreşte

de Redactia Tvmania

David Hasselhoff se însoară pentru a treia oară. Starul din Baywatch, în vârstă de 65 de ani, o va lua de soție pe Hayley Roberts, de 37 de ani, în cadrul unei ceremonii restrânse care va avea loc în Italia, peste două săptămâni, potrivit Daily Mail.

 

Actorul a dezvăluit că el şi iubita sa îşi vor uni destinele pe 31 iulie după o logodnă de doi ani, în cadrul unei ceremonii intime, la care vor participa doar familia şi apropiaţii, în Puglia, sudul Italiei.

„Ziua mea de naştere este marţi, apoi dăm o fugă în Marea Britanie şi în câteva locuri şi ulterior ne căsătorim, dar va fi o nuntă foarte mică cu familia ei din Ţara Galilor – la Puglia, în sudul Italiei”, a povestit actorul, mărturisind apoi că aşteaptă să scape de lumina reflectoarelor în timpul lunii de miere pe care o vor petrece în Maldive.

David şi Hayley s-au cunoscut în 2011, după o întâlnire întâmplătoare într-un hotel din Marea Britanie unde actorul era cazat în timp ce făcea partea din juriul emisiunii “Britain’s Got Talent”.

Actorul cunoscut pentru rolul său din „Baywatch” a mai fost căsătorit cu Catherine Hickland, în perioada 1984 – 1989, şi apoi cu Pamela Bach (1989- 2006).

 
 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton