; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel craig

Actorul Daniel Craig și Rachel Weisz așteaptă primul lor copil

20 April 2018

Rachel Weisz și Daniel Craig, actorul care a interpretat rolul lui James Bond, vor deveni părinți și au mărturisit, conform Daily Mail, că sunt 'extrem de încântați pentru omulețul care este drum' a declarat Rachel pentru publicația New York Times .

 

Actrița Rachel Weisz, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru New York Times, că este însărcinată. 'O să vă arăt în curând. Eu și Daniel suntem atât de fericiți. Vom avea un mic omuleț. Abia aștept să-l cunosc sau să o cunosc. E un mister total.', a mai precizat ea.

Rachel mai are un fiu, pe nume Henry, în vârstă de 11 ani, din relația cu Darren Aronofsky, cu care s-a întâlnit timp de nouă ani, între 2001 și 2010. De asemenea, Craig are o fiică în vârstă de 25 de ani.

Cei doi au decis încă de la începutul relației să fie discreți în ceea ce privește viața lor personală, în ciuda faptului că au o casnicie deja de 7 ani: „Trebuie să-ți protejezi căsnicia. Când ești tânără împărtășești cu toată lumea experiențele tale. Una dintre marile plăceri de a nu fi un adolescent este că nu trebuie să împărtășiți totul. Când sunteți căsătoriți, ușa se închide. Lumea dispare, iar tu ești în propria ta viață', a declarat de curând actrița pentru publicația  ES Magazine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare