; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corneliu Ulici

Actorul Corneliu Ulici este noul prezentator al show-ului „Visuri la cheie”, de la Pro TV

16 April 2018

În urma plecării lui Dragoș Bucur, actorul Corneliu Ulici va fi noul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie', de la Pro TV.

„Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție emisiunea în fiecare sezon și am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoș Bucur și întreaga echipă, așa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris. Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca viețile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie și să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru', a declarat Corneliu Ulici.

Corneliu este un actor îndrăgit, pasionat și de tot ce înseamnă construcții și grădinărit și se implică frecvent în activități caritabile. Prezentatorul Visuri la cheie spune că îi place să meșterească orice, de la obiecte și mobilier din lemn până la structuri complexe, și iubește să-și petreacă timpul la țară, alături de părinții săi.

În urmă cu mai bine de 15 ani, Corneliu se înscria în concursul „Popstars', de la Pro TV, a ajuns în finală și a făcut parte din trupa Bliss, formată în urma competiției. După ce a renunțat la muzică, s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universității Naționale de teatru și Film I.L. Caragiale din București. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care Comrade Detective, The crucifixion și Ceva bun de la viață, scurtmetraje și spectacole de teatru. Începând din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea Visuri la cheie și, împreună cu echipa de arhitecți, designeri și constructori, va schimba destinele unor familii cu care viața a fost dură.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare