; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Constantin zamfirescu 626925l 600x0 w 4c624fae

Actorul Constantin Zamfirescu, Gogoașă din „Trăsniții” (Prima TV), a fost diagnosticat cu cancer

28 October 2020

Actorul Constantin Zamfirescu (52 de ani) a fost diagnosticat cu cancer. Interpretul personajului Gogoașă din serialul „Trăsniții', difuzat de Prima TV, a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că trece printr-o perioadă complicată.

Luni, actorul a fost operat și de pe patul de spital, acesta s-a fotografiat și pare că se simte bine. Din poză se observă că actorul este pozitiv și zâmbește.

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o sa dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin., a declarat el în postare.

Diagnostic grav și complicat

În urmă cu 5 zile,  Constantin Zamfirescu a anunțat vestea tragică cerând ajutorul oamenilor pe Facebook. Acesta avea nevoie urgentă de tranfuzie de sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.', a scris „trăsnitul’ pe pagina sa de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare