; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Colin firth livia t

Actorul Colin Firth divorțează după 22 de ani de căsnicie. Motivul ar fi infidelitatea soției sale

16 December 2019

Actorul britanic Colin Firth (59 de ani) a anunțat că divorțează de femeia care i-a fost aproape în ultimii 22 de ani și cu care are 2 copii. Motivul este unul surprinzător! Celebrul actor a aflat despre infidelitățile partenerei sale chiar de la amantul acesteia și a decis să pună punct relației.

Cel care decis să anunțe separarea cuplului a fost chiar Colin prin intermediul unui comunicat transmis de reprezentanții săi, însă a instistat că va rămâne „prieten apropiat' cu Livia cel mai probabil pentru cei doi copii pe care îi au împreuna: Luca și Matteo, scrie Daily Mail. 

„Colin şi Livia Firth s-au despărţit. Vor continua să fie prieteni apropiaţi şi rămân uniţi în dragostea lor pentru copii. Vă roagă politicos să le respectaţi intimitatea. Nu vor face comentarii suplimentare', se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții actorului.

 Colin Firth divorțează după ce soția și-a găsit un amant

 În urmă cu trei ani, Colin şi Livia Firth au ajuns în atenţia presei tabloide internaţionale după ce jurnalistul italian Marco Brancaccia a făcut publică aventura pe care a avut-o cu soţia actorului, în perioada 2015-2016. Atunci, actorul i-a transmis o scrisoare fostului amant al soţiei, în care scrie că aventura avută cu soţia lui l-a făcut să sufere, însă, îl compătimeşte: „Ştiu că şi tu suferi.

Se pare că relația extraconjugală a Liviei cu jurnalistul Marco Brancaccia durează încă din anul 2015, bărbatul chiar urmărind-o excesiv pe soția actorului. Colin Firth, în vârstă de 59 de ani, a luat decizia de a divorța în ciuda faptului că îi leagă o căsnicie de 22 de ani. Cei doi s-au căsătorit la doar un an după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la producţia BBC 'Nostromo', în 1997.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare