; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MV5BMjA3MjU2MTc5MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDk3Mjc3OTE@

Actorul Clayne Crawford va fi înlocuit în serialul „Armă mortală”

14 May 2018

A fost comandat sezonul al treilea al producției „Armă mortală' / „Lethal Weapon', dar nu-l vom mai vedea pe Clayne Crawford. Actorul a fost înlocuit.

Așa cum TVmania a scris aici, producția Fox și Warner Bros era în pericol de a fi anulată datorită comportamentului lui Clayne Crawford. Acum a venit și vestea cea bună: serialul va continua, dar Clayne Crawford, care interpreta personajul polițistului Martin Riggs, a fost înlocuit de Seann William Scott, pe care-l știm din seria „Plăcinta americană' / „American Pie'.

Seann William Scott

Este vorba despre primul rol consistent al actorului Seann William Scott într-un serial. Iar conform primelor informații dezvăluite de The Hollywood Reporter, el nu va avea personajul lui Martin Riggs, ci unul nou, acela al fratelui lui.

Clayne Crawford

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse lui Clayne Crawford, actorul a publicat propria sa versiune a faptelor pe contul său de Instagram: „Este adevărat că am fost atenționat de două ori în cursul sezoanelor trecute. Prima oară pentru că am reacționat nervos în fața condițiilor de filmare care nu mi se păreau sigure și propice pentru o muncă de calitate. Al doilea incident a fost în timpul unui episod pe care l-am regizat. Un actor care nu se simțea în siguranță a fost rănit în timpul filmărilor. Mi-am asumat întreaga responsabilitate pentru că în acea zi, platoul era în responsabilitatea mea'. Actorul în cauză nu era altul decât partenerul său, Damon Wayans.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare