Homepage  / Vedete străine

Actorul Cihan Șimșek (Ogulcan din „Totul pentru familia mea”) s-a însurat. Cine este aleasa lui

Actorul Cihan Șimșek (Ogulcan din „Totul pentru familia mea”) s-a însurat. Cine este aleasa lui
11

de Andra Stana,

Cihan Șimșek și iubita lui, Sinem Deniz, au ajuns în fața altarului, după o relație de 10 ani. Actorul din „Totul pentru familia mea” a împărtășit fanilor din mediul online imagini din timpul fericitului eveniment, de la care nu au lipsit colegii lui de breaslă.

Cihan Șimșek și Sinem Deniz s-au căsătorit

Cihan Șimșek a devenit cunoscut la noi după ce i-a dat viață lui Ali, personaj în serialul „Yaman”. Apoi, el a interpretat rolul Ogulcan în serialul „Totul pentru familia mea”, difuzat pe Kanal D. Pentru rolul jucat în serialul difuzat de Kanal D, Șimșek a fost recompensat cu Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar, scrie radioimpuls.ro.

Zilele trecute, Cihan Șimșek, unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație, și-a unit destinele cu iubita lui din ultimii 10 ani, Sinem Deniz.

Actorul Cihan Șimșek (Ogulcan din „Totul pentru familia mea”) s-a însuratIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cei doi miri nu au ezitat să publice în mediul online imagini de la nuntă. La eveniment au participat atât prieteni ai cuplului, cât și mai mulți colegi de breaslă. Printre ei, Alina Boz, Miray Daner, Helin Kandemir, Yiğit Koçak, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı, Aslı Mavitan și Burak Can. 

Cihan Șimșek a cerut-o în căsătorie pe Sinem Deniz anul trecut, în luna decembrie. Câteva luni mai târziu, cuplul a anunțat și data nunții, mai scrie sursa citată. „Suntem foarte încântați de nuntă. O așteptăm pe 23 iunie”, au declarat cei doi într-un interviu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton