; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

29872485_1954262804608411_8767120199894574808_o

Actorul Brad Pitt se va recăsători, spun prietenii acestuia, dar nu cu o celebritate

30 October 2018

La doi de la ruptura de Angelina Jolie (43 de ani), Brad Pitt (54 de ani) e la fel de discret în privința vieții private. Dar apropiații lui nu sunt la fel de discreți…

Bătălia juridică pentru custodia copiilor încă nu s-a încheiat, dar actorul Brad Pitt se străduiește să se reechilibreze emoțional și chiar dacă se vede din când în când cu femeie nu și-a găsit (încă) marea iubire, au dezvăluit prietenii lui în Page Six. Ceea ce e însă sigur pentru aceștia din urmă, este că bărbatul se va recăsători într-o bună zi. Dar, cel mai probabil, noua sa iubire un va mai fi legată de showbiz. Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston între 2000 și 2005, înainte de a se îndrăgosti de Angelina Jolie (cu care s-a căsătorit în 2014), cu care a avut o legătură de peste 12 ani! „Nu e puțin lucru! Dar nu-l mai văd acum ieșind cu o celebritate. Îmi e clar că va alege pe cineva care are o viață mai discretă', a declarat un apropiat pentru Page Six.

Chiar dacă despărțirea de Angelina Jolie a fost destul de dură, prietenii lui Brad Pitt cred că acesta a rămas un romantic optimist. Și tocmai din această cauză un va ezita să se recăsătorească. „El vine dintr-o familie foarte tradițională, este foarte apropiat de părinții lui, fratele și sora sa sunt căsătoriți. Așa că îl văd recăsătorit, dar probabil va fi o relație mai puțin mediatizată', a mai declarat sursa anomină.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare