Homepage  / Televiziune

Augustin Viziru, client-surpriză la „Vânătorii de Comori: România”. Ce obiecte caută actorul

Augustin Viziru, client-surpriză la „Vânătorii de Comori: România”. Ce obiecte caută actorul
6

de Andra Stana,

Serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România” continuă marți, 4 iunie, cu un nou episod la HISTORY Channel. Clientul-surpriză al acestui episod este actorul Augustin Viziru.

Augustin Viziru este un actor talentat și un jucător de biliard multi-premiat. Deși s-a regăsit adesea în rolul „băiatului rău”, în timpul liber este foarte „cuminte” și face tot ce îi stă în putință să le facă pe plac soției și fiicei lui. Este pasionat de sport și cinema și se declară „foarte greu de impresionat”. Pe „Vânătorii de comori” i-a rugat să îi găsească niște obiecte vintage ideale pentru camera de hobby pe care vrea să și-o amenajeze la el în casă.

vanatorii-de-comori-romania-episodul-4_01Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cei patru descoperă obiecte unice, de la halbe de bere vintage la filme vechi sau chiar obiecte care au zburat în spațiul cosmic aduse de cosmonautul român Dumitru Prunariu. Ce va alege, oare, clientul?

În cadrul emisiunii „Vânătorii de Comori: România” echipa de patru dealeri de obiecte vintage – formată din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere și Ștefana Micu – are la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. În fiecare episod, „vânătorii” caută în piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor. Aceștia își fac strategii, negociază, fac achiziții riscante, toate cu speranța că vor da peste o adevărată comoară pe care o pot duce la bancă.

„Vânătorii de comori: România” este cea de-a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș Enigmele României”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton