; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrewjack3103a

Actorul Andrew Jack, cunoscut din „Star Wars”, a murit la vârsta de 76 de ani din cauza coronavirusului

01 April 2020

Actorul, care era şi antrenor de dialect, s-a stins din viață marţi dimineaţă la un spital situat în afara Londrei, din cauza unor complicaţii dezvoltate de virus. Reprezentantul actorului, Jill McCullough a declarat pentru Metro.co.uk: “A murit în aceast dimineaţă de Covid-19 la spitalul St Peter, Chertsey”.

Actorul a făcut parte din distribuţia „Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi', interpretându-l pe generalul Ematt, precum şi din distribuţia „Solo: A Star Wars Story' şi „Episode VII – The Force Awakens'.

 

Printre clienţii lui Andrew Jack la cursurile de dicţie s-au numărat și actorii Robert Downey Junior, pentru rolul Chaplin din 1992, Pierce Brosnan,la “Golden Eye” în 1995 sau Cate Blanchett. A susținut cursuri pentru distribuția din trilogia „Lord of the Rings' și pentru cei din pelicula „Troia'. 

Actorul, care lucra şi ca antrenor de dicţie, nu a putut să o „vadă sau să vorbească' înainte de moarte cu soţia sa, de care era „îndrăgostit nebuneşte', aflată în carantină în Australia, potrivit impresarei lui Jack, Jill McCullough.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare