; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robin williams

Actorul american Robin Williams a murit la 63 de ani

12 August 2014

Robin Williams a încetat din viaţă la vârsta de 63 de ani, după toate probabilităţile, în urma sinuciderii. Actorul, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele “Mrs. Doubtfire” şi “Cercul poeţilor dispăruţi”, a fost găsit mort în apartamentul său de lângă San Francisco.

robin williams

Decesul actorului a fost constatat luni, la ora prânzului, de poliţiştii chemaţi la reşedinţa sa de lângă San Francisco. Potrivit primelor constatări ale anchetei, Williams s-a sinucis prin asfixiere. Cauza morţii urmează să fie confirmată în urma autopsiei.

Comunicatul poliției vorbește de un “individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, identificat drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, în California” şi că o cauză probabilă a decesului ar fi “sinuciderea prin asfixiere”, scrie Mediafax.

Williams a fost văzut ultima dată în viaţă de soţia sa, duminică seară, în jurul orei locale 10.00.

http://www.youtube.com/watch?v=j1uWvvMsL5w

Mi-am pierdut soţul şi cel mai bun prieten, iar lumea a pierdut unul dintre cei mai iubiţi artişti şi una dintre cele mai frumoase fiinţe umane. Inima mi-este frântă. În numele familiei, cerem să ni se respecte viaţa privată în această perioadă de durere profundă. Aşa cum a rămas în memoria tuturor, sperăm că nu decesul său va fi elementul central, ci nenumăratele momente de bucurie şi râsetele oferite milioanelor de oameni', a declarat soția actorului, Susan Schneider.

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, Robin Williams se confrunta în ultimul timp cu o depresie severă, , după ce în trecut fusese tratat pentru dependenţă de droguri şi de alcool. La începutul lui iulie, Williams s-a internat într-o clinică din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită serialului tv “Mork and Mindy”, unde interpreta un extraterestru.

http://www.youtube.com/watch?v=WQx4–L0TdY

  În 1997, el a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din drama “Good Will Hunting”.

Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele “Bună dimineaţa, Vietnam”, “Cercul poeţilor dispăruţi” şi “Regele pescar”.

Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul “The Crazy Ones”, de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători numai după un sezon.

În aprilie 2014, TVmania a scris despre planurile lui Robin Williams de a relua rolul „Doamnei Doubtfire', în cel de-al doilea film cu același nume.

Robin Williams va reveni pe marile ecrane pe 26 decembrie, când va avea loc premiera filmului “Night at the Museum: Secret of the Tomb”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare