Homepage  / Vedete străine

Actorul Adan Canto a murit la 42 de ani. Se lupta în secret cu o boală nemiloasă. Colegii de breaslă au transmis mesaje emoționante

Actorul Adan Canto a murit la 42 de ani. Se lupta în secret cu o boală nemiloasă. Colegii de breaslă au transmis mesaje emoționante
9

de Cristina Țapu,

Adan Canto, artist și actor mexican cunoscut pentru prestațiile sale în X-Men: Days of Future Past", Agent Game" și serialul TV The Cleaning Lady", a încetat din viață la vârsta de 42 de ani.

Adan Canto a fost răpus de cancer la 42 de ani

Jennifer Allen, publicistă, a comunicat că Adan Canto s-a stins din viață din cauza unui cancer apendicular și că el a decis să își păstreze diagnosticul medical departe de ochii publicului.

Amanda & Jack Go Glamping (2017) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Adan avea o profunzime de spirit pe care puţini o cunoşteau cu adevărat. Cei care l-au întrezărit au fost schimbaţi pentru totdeauna”, a scris Allen într-o declaraţie. „Va fi foarte regretat de atât de mulţi”, a completat aceasta.

Născut în Ciudad Acuña, Coahuila, Mexic, și crescut în Texas, Canto și-a început cariera la vârsta de 16 ani, când a părăsit familia pentru a se stabili în Mexico City, unde a lucrat ca și cântăreț și compozitor. Ulterior, și-a îndreptat atenția către actorie, debutând la televiziune în 2009 în serialul mexican Estado de Gracia”.

Primul său pas în industria cinemtografică americană a avut loc în 2013, când a jucat în serialul dramatic The Following”, produs de Kevin Williamson pe Fox, unde l-a avut ca partener pe Kevin Bacon.

Printre rolurile sale remarcabile se numără cel al vicepreședintelui ales Aaron Shore în Designated Survivor”, interpretarea politicianului columbian Rodrigo Lara Bonilla în Narcos” și rolul mutantului Sunspot în X-Men: Days of Future Past”.

Pe lângă cariera de actor, el și-a explorat talentul în regie, semnând primul său scurtmetraj în 2014 și un al doilea în 2020, un western provocator cu Theo Rossi în rolul principal.

Adan Canto era tatăl a doi copii

Kiefer Sutherland, care a avut onoarea de a juca alături de Canto în Designated Survivor”, a împărtăşit un omagiu adresat actorului pe pagina sa de Instagram.

„Se pare că în ultima vreme am fost nevoit să fac prea multe postări ca aceasta, dar am inima frântă de pierderea lui Adan Canto. A fost un spirit atât de minunat”, a scris Sutherland.

„Ca actor, dorinţa lui de a face bine, de a fi grozav şi apoi de a face mai bine, a fost cu adevărat impresionantă şi ne va lipsi foarte mult. De asemenea, am inima frântă pentru soţia sa, Steph, şi pentru cei doi copii mici ai săi. Adan, să te odihneşti în pace”, a adăugat Kiefer Sutherland.

Adan Canto a lăsat în urmă o soție îndurartă și doi copii care vor crește fără tată. Roman Alder, în vârstă de 3 ani, și Eve Josephine, în vârstă de 18 luni sunt cei doi micuți.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton