; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorii turci İbrahim Çelikkol și Birce Akalay filmează deja pentru un nou serial original Netflix

Actorii turci İbrahim Çelikkol și Birce Akalay filmează deja pentru un nou serial original Netflix

13 April 2021

Pe İbrahim Çelikkol l-am văzut relativ recent la Kanal D în „Prizoniera destinului', iar Birce Akalay joacă în „Alegerea', difuzat acum de Happy Channel. Dar în Turcia, cei doi actori, care au mai jucat împreună cu mare succes, au început deja filmările pentru următorul lor proiect, un serial original ce va fi difuzat de Netflix.

Se reface cuplul din serialul „Dragoste în alb și negru', în original „Siyah Beyaz Aşk'! Serialul turcesc, difuzat cu mare succes între 2017 – 2018 în țara de origine, i-a avut în rolurile principale pe Ibrahim Çelikkol și Birce Akalay, amândoi cunoscuți telespectatorilor români: pe Çelikkol l-am văzut de curând la Kanal D în „Prizoniera destinului', în original „Doğduğun Ev Kaderindir', pe Birce o putem urmări acum la Happy Channel, în „Alegerea' („Babil' în original').

Noul serial turcesc Netflix în care joacă Çelikkol și Akalay se numește „Kuş Uçuşu' (titlul în engleză este „As The Crow Flies'), iar în poveste, cei doi nu vor mai fi iubiți, ci foști iubiți, scrie presa locală.

Serialul „Kuş Uçuşu', un proiect original produs de compania Ay Yapim pentru Netflix, a început filmările de săptămâna trecută. În opt episoade, va urmări intrigile din culisele unui post de televiziune, unde înfruntarea dintre generații complică lucrurile, una dintre vedete simțindu-se amenințată de apariția unei colege mai frumoase și mai ales mai tinere!

Pe lângă Çelikkol (39 de ani) și Akalay (36 de ani), în serialul turcesc Netflix mai joacă Irem Sak („Cukur', „Gülperi'), Miray Daner („Ultimul protector al orașului', „Patria mea ești tu') și Defne Kayalar („Ne-am întâlnit la Istanbul').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare