; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Avatar

Actorii se pregătesc pentru continuările la „Avatar”

18 May 2020

Zoe Saldana, Kate Winslet, Sam Worthington și Cliff Curtis, adică o parte dintre actorii care vor apărea în viitoarele filme ale francizei „Avatar', au postat pe Twitter un instantaneu surprins… în apă. 

În imagine, actorii zâmbesc larg în timp ce se fotografiază într-un imens rezervor cu apă construit special pentru viitoarele filmări, în care urmează să lucreze la o scenă subacvatică atunci când turnajul va fi iar permis. În apropierea lor se pot vedea niște mingi plutitoare, menite să împiedice lumina de la suprafață să interfereze cu filmările subacvatice. 

Continuările la „Avatar', uriașul succes regizat de James Cameron, lansat în 2009 și recompensat cu trei premii Oscar (pentru efecte vizuale, imagine și decoruri), sunt printre cele mai așteptate din lumea cinematografică, dar pentru moment au fost sistate, evident, din cauza pandemiei. 

Cu toate acestea, James Cameron a declarat recent pentru revista Empire că intenționează să reia cât mai rapid lucrul la continuările filmului (care se vor realiza simultan), interzise deocamdată din cauza coronavirusului. „Suntem gata să ne întoarcem în Noua Zeelandă, atunci când ni se va permite, și să lucrăm cât putem de intens'. 

Prima continuare, „Avatar 2', trebuia să fie lansată în decembrie 2020, dar condițiile actuale au împins deja lansarea acesteia în luna decembrie 2021. În același timp, premiera pentru „Avatar 3' este programată pentru 2023, cea pentru „Avatar 4' pentru 2025, iar cea pentru „Avatar 5' pentru 2027. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare