; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lily James și Matt Smith

Actorii Lily James și Matt Smith s-au împăcat după ce au stat izolați împreună

19 May 2020

La cinci luni după ce au anunțat că se despart, punând punct unei relații de cinci ani, actorii britanici Lily James („Downton Abbey') și Matt Smith („The Crown') s-au împăcat, scrie The Sun.

Matt Smith, 37 de ani, fost protagonist al seriei „Doctor Who' și interpret al Prințului Philip la tinerețe în seria Netflix „The Crown', și Lily James, 31 de ani, pe care am văzut-o în „Downton Abbey' și „Răzaboi și pace', s-au despărțit în decembrie anul trecut, dar nu au vândut casa pe care o aveau împreună, pentru că aveau programe de filmări pline și de abia dădeau pe acasă.

Odată cu izolarea socială impusă de criza pandemică, cei doi actori au fost nevoiți să stea împreună în casa lor din Londra, iar asta a avut un efect benefic asupra relației.

„Despărțirea lor s-a produs pentru că de abia mai petreceau timp împreună. Dar când s-a impus statul în case, s-au trezit izolați împreună. Statul acasă și lipsa filmărilor sau a altor surse de distragerea a atenției le-a permis să-și refacă legătura și să ajungă într-un punct mai bun al relației. Există o atracție extraordinară între ei și fac un cuplu minunat', au declarat surse pentru tabloidul britanic The Sun.

În timpul despărțirii lor, s-a zvonit că actorii – care au început o relație după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mandrie + Prejudecată + Zombi' – s-ar fi despărțit din cauză că el avea o relație prea apropiată cu colega din „The Crown', actrița Claire Foy. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare