; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam McIntyre și Harvey Keitel

Actorii Liam McIntyre și Harvey Keitel filmează în România lungmetrajul „See you Soon”

04 August 2017

Liam McIntyre (Spartacus: War of the Damned, Hercules, Gears of War) și Harvey Keitel (Reservoirs Dogs, Taxi Driver, Dusk Till Dawn – nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul Bugsy) fac parte din distribuția filmului See You Soon, debutul regizoral al lui David Mahmoudieh, alături de actrița Jenia Tanaeva, aflată la primul rol principal într-un lungmetraj. 

Tanaeva este cea care semnează și scenariul împreună cu Mike Cestari. Drama romantică este produsă de Tanaeva (See You Soon Project LLC) și Monella Kaplan (eMotion Entertainment). Gabi Ilioiu și Iuliana Tarnovețchi sunt producătorii pentru Europa. Alexander Mikhalskiy este producător executiv. În Europa serviciile de producție au fost asigurate de Alien Film.

‘SEE YOU SOON  este un film romantic contemporan, care are în centru povestea lui Ryan, un fotbalist American  care, în timpul perioadei de recuperare în urma unui accident ce îi pune cariera în pericol, o cunoaște pe Lana, o mama singură, și între cei doi se naște o frumoasă poveste de dragoste. În film îi putem vedea și pe Poppy Drayton (Downton Abbey, The Little Mermaid), Oleg Taktarov (Predators, 15 Minutes) și legendarul fotbalist spaniol Carles Puyol.

Filmările pentru ‘SEE YOU SOON au loc în prezent în Grecia, România și Rusia.

Am vrut să fac o poveste plină de tandrețe și emoție despre oameni și puterea dragostei. Sper ca filmul să inspire bărbați și femei din lumea întreagă șă-și urmeze visele, să creadă în ei și să aibă suficient curaj pentru a face acel prim pas'- a declarat Jenia Tanaeva.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare