; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jenna coleman

Actorii Jenna Coleman și Tom Hughes s-au despărțit. Care sunt motivele

15 July 2020

Jenna Coleman (34 de ani) și Tom Hughes (35 de ani) s-au despărțit după patru ani de relație, informează dailymail.co.uk.

Cei doi actori s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Victoria' (2016), în care au jucat rolurile reginei Victoria și multiubitului său soț, prințul Albert, și au avut o relație de patru ani. Se pare că în prezent actrița s-a mutat într-o nouă locuință, iar Tom a ajutat-o, și că amândoi sunt foarte triști din cauza despărțirii și încearcă să rămână buni prieteni. 

O sursă apropiată cuplului susține că ruptura nu a fost cauzată de intervenția altei persoane, ci de noua perspectivă profesională a Jennei, care „ar putea fi solicitată să lucreze la Los Angeles și e dornică să profite de aceste oportunități în carieră cât este încă tânără'.  

Întrebată la un moment dat de presă dacă acasă comportamentul lor păstrează ceva din eroii pe care i-au interpretat, actrița a spus categoric:

„În nici un caz nu o joc pe regina Victoria când sunt acasă, vreau să fie foarte clar acest lucru'.

Inițial, Jenna Coleman a refuzat rolul reginei Victoria, pentru că filmase timp de câțiva ani la serialul „Doctor Who' (2014) și n-ar mai fi vrut să fie implicată într-un proiect atât de lung, dar apoi s-a simțit atrasă până la dependență de personajul tinerei regine. 

Înainte de relația cu Tom Hughes, Jenna Coleman a avut o relație tumultuoasă, tot de patru ani, cu Richard Madden (34 de ani), de-a lungul căreia s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, până la ruptura definitivă din 2015. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare