Homepage  / Vedete străine

Actorii din „Suits” s-au reunit la Globurile de Aur 2024. Ce spune Patrick Adams despre revenirea lui Meghan Markle în spinoff-ul serialului

Actorii din „Suits” s-au reunit la Globurile de Aur 2024. Ce spune Patrick Adams despre revenirea lui Meghan Markle în spinoff-ul serialului
15

de Roxana Mirea,

Actorii din „Suits” s-au reunit la Globurile de Aur 2024. Meghan Markle, care a interpretat-o pe Rachel Zane în drama juridică, nu a fost prezentă la eveniment. Gabriel Macht a spus că nu crede că soția Prințului Harry va juca în spinoff-ul serialului. 

Actorii din Suits s-au reunit la Globurile de Aur 2024 

Membrii distribuției din serialul „Costum” / „Suits” Patrick J. Adams și Gabriel Macht s-au reunit la cea de-a 81-a ediție a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seara. Mai târziu, li s-au alăturat pe scenă vedetele Gina Torres și Sarah Rafferty, potrivit Variety.

Într-un interviu pentru ET, Adams și Macht au comentat succesul masiv pe care serialul l-a avut recent pe Netflix. Cei doi au jucat în rolurile lui Mike Ross și Harvey Specter în îndrăgita dramă juridică. 

„Este un lucru uimitor”, a spus Macht. „Am avut un mare succes atunci când a fost difuzat serialul. Peste tot în lume, erau oameni care îl descărcau, îl piratau, îl descărcau. La un moment dat, Netflix a venit și a spus: „De ce să nu îl difuzăm și noi?”. Și pur și simplu a căpătat o audiență incredibilă. Și suntem foarte recunoscători pentru asta.” 

Actorii din Suits s-au reunit la Globurile de Aur 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

De asemenea, cei doi au vorbit și despre recentul anunț că se lucrează la un spinoff al serialului „Suits”.  

Cred că totul este în stadii incipiente”, a spus Adams. „Este un serial în universul ‘Suits’, ca un ‘Suits L.A.’ Oricum, temerarul nostru showrunner Aaron [Korsh] lucrează la asta. Dacă aș primi un telefon, aș fi gata să îmbrac din nou costumul. Mi-a plăcut serialul, mi-a plăcut personajul și mi-a plăcut să lucrez cu toți acești oameni.” 

La menționarea unei eventuale reveniri a lui Meghan Markle în spinoff, Adams a acceptat această posibilitate: „Sigur, Mike și Rachel din Seattle, trebuie să vină în L.A. și să rezolve niște chestii.” 

De ce Meghan Markle nu va juca în rebootul „Suits” 

Într-un interviu pentru HELLO!, Gabriel Macht a mărturisit că nu crede că distribuția din „Suits” se va întoarce pe platourile de filmare pentru viitorul reboot. Actorul a precizat totuși că linia sa telefonică este întotdeauna deschisă. 

Nu știu dacă vom fi implicați”, a spus el pe covorul roșu de la Globurile de Aur, adăugând: „Întotdeauna există o linie telefonică sau un număr de telefon – și întotdeauna răspund la telefon, dar în acest moment, cred că acțiunea va avea loc într-o lume diferită, în Los Angeles.” 

Gabriel a fost însoțit de Patrick J. Adams, Gina Torres și Sarah Raffery la Globurile de aur 2024, unde au prezentat categoria „Cel mai bun serial-dramă”, și au vorbit puțin despre cât de important este să onorezi serialele TV chiar dacă popularitatea lor a venit cu câțiva ani prea târziu: „Este greu de imaginat că trebuie să aștepți atât de mult timp pentru a-ți vedea serialul primind o astfel de recunoaștere”.  

Actorii din Suits s-au reunit la Globurile de Aur 2024  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 15

Rachael Harris, care a jucat, de asemenea, în serial, a declarat anterior pentru HELLO! că ar „ucide” să lucreze din nou cu oricare dintre actori, recunoscând că și ea ar fi dornică să apară în noul serial. 

Serialul „Suits”, un succes pe Netflix 

Drama juridică, produsă de UCP, a fost difuzată de USA Network timp de nouă sezoane, din 2011 până în 2019. Deși a avut succes în acea perioadă, „Suits” a reintrat recent în atenția publicului când a început să fie difuzat pe Netflix.   

Din distribuție au mai făcut parte Rick Hoffman, Meghan Markle, Amanda Schull, Dulé Hill și Katherine Heigl. În noiembrie, Markle s-a destăinuit în exclusivitate pentru Variety despre recenta popularitate a serialului. 

„A fost grozav să lucrez la acest serial, cu o distribuție și o echipă atât de bună. Ne-am simțit foarte bine. Am jucat în el timp de șapte sezoane, deci destul de mult”, a declarat Meghan Markle.  

De ce Meghan Markle și distribuția nu vor juca în rebootul „Suits”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton