; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorii din serialul „O familie modernă” vor salarii mai mari

29 March 2012

Distribuţia serialului de comedie „O familie modernă' începe negocierile pentru următorul sezon (al patrulea), iar cei şase actori principali vor mai mulţi bani, scrie hollywoodreporter.com.

Seria a treia se termină în SUA pe 2 mai, dar filmările au luat sfârşit deja, iar Ed ONeill, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet şi Sofia Vergara trebuie să semneze noi contracte şi fac front comun, cu aceeaşi strategie.

Toţi vor mai mulţi bani, au explicat diverse surse: astfel, ultimii cinci au primit în jur de 65.000 de dolari pe episod în seria a treia, mai mult decât la primul sezon.

În schimb, Ed ONeill, starul serialului, a încasat 105.000 de dolari pentru fiecare episod (deci, în total, 2.310.000 de dolari pentru toată seria de 22 de episoade) şi îşi va renegocia contractul pe cont propriu.

O sursă spune că distribuţia ar putea cere salarii de peste 200.000 de dolari pe episod, cerând încă 50-100.000 în plus, pentru următoarele serii. Serialul a fost dat la noi de HBO Comedy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare