; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorii din “Iubiri secrete” i-au organizat o petrecere-surpriză unei fane

09 May 2013

Pentru că Mihaela Niculae este o fană înfocată a serialului, părinţii ei s-au gândit să-i facă o surpriză chiar în ziua în care a împlinit 14 ani. Tatăl Mihaelei, Cristian Niculae, a postat pe site-ul dorinte.primatv.ro  dorinţa de a-i avea ca invitaţi la această petrecere pe actorii din Iubiri secrete'.

Ioana, Simona, Radu, Mădălin, Dodel, bunicul Eugen, Daniel, Sorin, Roxana, Didi şi Ionuţ s-au numărat printre cei care i-au urat Mihaelei La mulţi ani!'.

Dorinţa îndeplinită Mihaelei de actorii din serialul “Iubiri secrete” a fost o surpriză extraordinară, atât pentru ea, cât şi pentru noi, părinţii. Mihaela a fost profund emoţionată, spunând că a fost cel mai frumos cadou pe care i-l puteam face', a povestit Cristian, tatăl sărbătoritei.

Fiind o mare fană a serialului, îmi doream enorm să am parte de o astfel de întâlnire, deşi nu m-aş fi gândit niciodată că ar fi posibil. În primul moment, nu-mi venea să cred ochilor!', povesteşte Mihaela.

Actorii au fost, la rândul lor, emotionaţi de această întâlnire inedită. Ştiam că va fi un moment deosebit, dar nimic nu ne-a putut pregăti pentru ce am simţit atunci când am dus la bun sfârşit ce ne propusesem', a spus Cristina Gavriloiu, alias Ioana. Sper ca telespectatorii noştri să-şi pună în continuare dorinţe şi să ne ofere şansa de a trăi mai des asemenea clipe frumoase'.

Urmăriţi această petrecere-surpriză duminică, 12 mai, la ora 17.50, înainte de jurnalul „Focus 18', la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare