Homepage  / Vedete străine

Actorii din „Full House”, omagiu emoționant pentru Bob Saget, la 2 ani de la moartea lui. Ce a transmis văduva sa, Kelly Rizzo

Actorii din „Full House”, omagiu emoționant pentru Bob Saget, la 2 ani de la moartea lui. Ce a transmis văduva sa, Kelly Rizzo
14

de Roxana Mirea,

Au trecut doi ani de la moartea tragică a lui Bob Saget. Colegii lui din „Full House” s-au reunit și i-au adus un omagiu emoționant celui care a fost colegul lor, dar și un foarte bun prieten. De asemenea, și văduva actorului Kelly Rizzo, a onorat memoria regretatului ei soț.  

Actorii din „Full House”, omagiu pentru Bob Saget la 2 ani de la moartea lui 

Au trecut doi ani de la moartea tragică a lui Bob Saget, iar foștii lui colegi și prieteni din „Full House” s-au reunit pentru a-și împărtăși dragostea, durerea și amintirile. 

John Stamos a intrat marți pe Instagram pentru a împărtăși un clip din conversația cu Dave Coulier, Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure și Andrea Barber, care au vorbit despre impactul absenței lui Saget în viața lor. 

Aproape că devine mai ciudat pe măsură ce trece timpul, pentru că mă gândesc: „Uau, a trecut mult timp de când n-am mai auzit de Bob”, iar apoi mă gândesc: „Oh…””, a împărtășit Barber, potrivit ET. „Este atât de ciudat că au trecut doi ani fără să primești un text lung și nebunesc de la el sau un telefon nevrotic.” 

Un Stamos în lacrimi a explicat că pierderea se simte ca o durere acută cu care, după un timp, începi să te obișnuiești, dar că durerea „nu dispare niciodată” cu totul.  

El a reiterat acest sentiment în descrierea clipului, scriind: „Doi ani! Greu de crezut. Pe măsură ce timpul trece, acea durere ascuțită pe care am simțit-o la început… a devenit o parte din mine. Nu se mai simte la fel de copleșitoare ca în primul an. Poate că m-am obișnuit cu ea și nu sunt sigur ce părere am despre asta.” 

O parte din mine și-ar dori să nu se obișnuiască cu acest sentiment. Să nu mă gândesc la el în fiecare clipă înseamnă că mă obișnuiesc cu faptul că el nu este aici. Dar, pe de altă parte, știu că Bob ar fi vrut ca eu să-mi văd de viața mea. Și totuși, să îl las să se îndepărteze mi se pare de asemenea greșit. Este atât de nasol că moartea face parte din viață”, a continuat el. „Când ne apropiem pentru prima dată de cineva, nu ne gândim niciodată la un viitor fără el. Poate că este un lucru bun, dar eu nu sunt atât de sigur. Și știți ceva? Este în regulă. Totul face parte din doliu, face parte din amintirea cuiva care a însemnat atât de mult pentru mine.” 

„Cred că ceea ce încerc să spun este că mi-e dor de el. Foarte mult. În fiecare zi. Dar sunt, de asemenea, recunoscător pentru timpul pe care l-am petrecut, pentru râsete, pentru prietenie. A fost unic și am fost norocos că l-am numit prietenul meu”, a conchis el. „Te iubesc, Baby. Îți mulțumesc că ai făcut parte din viața mea.” 

bob sagetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Văduva lui Bob Saget, mesaj emoționant în memoria regretatului ei soț 

Văduva lui Bob Saget, Kelly Rizzo, a onorat, de asemenea, memoria soțului ei, la doi ani de la moartea acestuia, și a scris că timpul scurs de când l-a pierdut „pare în același timp o săptămână și o eternitate”. 

Am ales această fotografie a lui Bob, deoarece nu numai că a fost ultima fotografie pe care a împărtășit-o și unul dintre ultimele mesaje pe care mi le-a trimis, dar și pentru că rezumă perfect modul în care ar fi vrut ca noi toți să ne amintim de el. Cu chitara lui, pe o scenă, făcând ceea ce îi plăcea să facă… să facă oamenii să râdă… să facă oamenii fericiți”, a scris ea, alături de o fotografie făcută cu doar câteva ore înainte de moartea actorului, în timp ce se afla în turneu, realizând momente de stand-up comedy. 

„Voi fi veșnic recunoscătoare că am reușit să împart viața cu această persoană extraordinară timp de 6 ani. Ce binecuvântare”, a continuat ea. „Și recunoscătoare că pot privi înapoi la amintirile, fotografiile și videoclipurile nesfârșite cu zâmbete, râsete și da… încă lacrimi. Este un astfel de dar că am putut să-i cunosc dragostea și inima lui completă și atotcuprinzătoare. 

Încă o dată, vă rog să faceți ceea ce ar face Bob și să-i îmbrățișați pe cei dragi, să-i strângeți în brațe și să le spuneți iar și iar că îi iubiți.” 

Bob Saget a murit într-un accident straniu într-o cameră de hotel din Florida, pe 9 ianuarie 2022, după ce a căzut la duș și s-a lovit la cap. 

Mesajul emoționant al văduvei lui Bob Saget, după moartea actorului (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 14

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton