Homepage  / Vedete străine

Actorii din „Friends”, prima reacție după moartea lui Matthew Perry. „Suntem o familie”

Actorii din „Friends”, prima reacție după moartea lui Matthew Perry. „Suntem o familie”
13

de Roxana Mirea,

Colegii lui Matthew Perry din „Friends” au avut o primă reacție după moartea neașteptată a celebrului actor. Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer au transmis o declarație comună, în care deplâng dispariția prietenului lor. Iată ce au declarat protagoniștii din „Friends”. 

Actorii din „Friends”, devastați de moartea lui Matthew Perry 

Colegii lui Matthew Perry din „Friends” au vorbit pentru prima dată, după moartea actorului. Perry, care l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul de comedie, a murit pe 28 octombrie în locuința sa din Los Angeles, California, aparent înecat. Regretatul actor a fost găsit în cada sa cu hidromasaj. El avea 54 de ani. 

În timp ce fanii serialului de succes de la NBC deplâng pierderea lui Perry, cei cinci actori principali din „Friends” – Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer – îi aduc un omagiu prietenului și colegului lor. 

Într-o declarație comună, actorii s-au alăturat lumii întregi pentru a deplânge moartea lui Matthew Perry și pentru a-i mulțumi pentru anii de muncă și prietenie. 

Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie”, se arată în declarația lor, potrivit ET. „Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere incomensurabilă.” 

În timp, vom spune mai multe, în măsura în care vom fi capabili”, continuă declarația. „Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume.” 

Mesajul a fost semnat de Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc și Schwimmer.  

Actorii din „Friends”, devastați de moartea lui Matthew PerryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Matthew Perry a murit la 54 de ani 

Declarația a venit după ce co-creatorii serialului „Friends”, Marta Kauffman și David Crane, precum și producătorul executiv Kevin Bright, au împărtășit o declarație cu în legătură cu moartea lui Perry.  

Suntem șocați și profund, profund întristați de moartea iubitului nostru prieten Matthew. Încă pare imposibil de crezut. Tot ceea ce putem spune este că ne simțim binecuvântați că a făcut parte din viețile noastre”, au declarat aceștia. „A fost un talent genial. Este un clișeu să spui că un actor își însușește un rol, dar în cazul lui Matthew, nu există cuvinte mai adevărate. Din ziua în care l-am auzit pentru prima dată întruchipând rolul lui Chandler Bing, nu a existat altcineva pentru noi. Vom prețui întotdeauna bucuria, lumina, inteligența orbitoare pe care le-a adus în fiecare moment – nu doar în munca sa, ci și în viață. A fost întotdeauna cea mai amuzantă persoană din cameră. Mai mult decât atât, era cel mai dulce, cu o inimă generoasă și altruistă.” 

Imediat după ce s-a aflat vestea morții lui Perry, fanii s-au adunat în fața clădirii din New York City, cunoscută ca fiind exteriorul apartamentului din Friends. Flori și bilețele în memoria lui Perry au fost lăsate la colțul străzii 90 Bedford Street din Greenwich Village. 

Oamenii îi aduc un omagiu lui ‘Chandler Bing’ din ‘Friends’ cu flori la New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton