; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

70005195_506011956613868_5228683085371394783_n

Actorii din „Élite” au terminat filmările la sezonul 3. Aflaţi când se va lansa!

04 October 2019

Protagoniştii serialului spaniol „Élite', realizat de Netflix, au sărbătorit, pe 29 septembrie, terminarea filmărilor la sezonul al treilea. Cele 8 episoade al sezonului 3 vor ajunge pe cunoscuta platformă online în toamna anul viitor, conform elcomercio.pe. 

În ultima zi de filmări, actriţa mexicană Danna Paola a avut parte de un moment emoţionant chiar pe platouri, când au venit să cânte mariachi-i, în timp ce Itzan Escamilla a fost vizitat de bunica sa. Emoţionată Georgina Amorós, care s-a alăturat distribuţiei în decembrie anul trecut, a scris pe Instagram:

„La vremea aceea, când am început pregătirile, nu aveam idee cum va fi la filmări. Nu mă gândeam că această echipă va deveni familia mea, nu aveam idee despre ce urma să învăţ de la ei şi nici că în 99% din zile voi avea chef să vin la serviciu la 7 dimineaţa, unde mi se spunea mereu că suntem în întârziere'.  

Despre sezonul al treilea, creatorul serialului, Darío Madrona, a declarat că a costat mai mult, dar că nu l-a interesat acest apesct pentru că producţia a făcut un „salt calitativ'. „Vor fi multe flashback-uri, dar şi un mister de revolvat', a spus el, citat de diezminutos.es. 

Sezonul 2 al serialului „Élite' a avut premiera la Netflix pe 6 septembrie şi are tot 8 episoade, ca primul, dar şi 3 personaje noi, Valerio (Jorge Lopez), Caytena (Georgina Amoros) şi Rebeca (Claudia Salas). În noile episoade, elevii din Las Encinas – cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania – încearcă să-şi revină după moartea Marinei (María Pedraza). Viaţa de elev este una cu mari responsabilităţi în Las Encinas. Şi se complică tot mai mult în sezonul al doilea, care începe cu o nouă suspiciune de crimă, deşi misterul primei nu a fost elucidat. Personajele trec prin multe transformări din cauza secretelor pe care le poartă și care devin o povară mult prea mare pentru ei.

Danna Paola, de la telenovele, la Netflix

Unul dintre persoanjele principale ale acestui serial, unul negativ, răsfăţata şi egoista Lu, este interpretată de actriţa mexicană Danna Paola (24 de ani), pe care o ştiţi din telenovelele „Amy, fetița cu ghiozdanul albastru', „Cine-i cine?' şi „La Doña' (difuzată în prezent de Pro Gold). Danna ne-a spus cât de importantă a fost această producţie pentru cariera ei:

este proiectul pe care l-am iubit cel mai mult. Mutându-mă din Mexic la Madrid pentru el am învăţat cum să fiu o femeie independentă. Lu m-a învăţat multe, mi-a plăcut foarte mult să fiu fata rea. Personajul meu se devoltă foarte mult în sezonul doi, o să înveţe că a fi rea nu e totul în viaţă. Eu sunt pasionată de modă şi perfecţionistă ca ea. Ceea ce nu-mi place la personajul meu e că nu are un filtru atunci când vorbeşte. Sezonul doi din este mai întunecat, mai misterios, un sezon foarte puternic'. Danna ne-a mărturisit şi că nu a renunţat la muzică: „Am scris câteva cântece pentru sezonul doi de la , iar în paralel am lucrat la un nou album pe care urmează să-l lansez'. 

După terminarea filmărilor la „Elite', în mai, Danna s-a dus în Mexic să filmeze pentru sezonul 2 din „La Doña' (telelenovela cu Aracely Arambula în rolul principal care va avea premiera cel mai probabil toamna aceasta la Telemundo). Din cauza programului încărcat şi a contractului cu Netflix, Danna va avea doar o apariţie specială în sezonul nou din „La Doña'. 

 

Vedeţi aici filmuleţul de la terminarea filmărilor sezonului 3: 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare